text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Glaswol

Steenwol

Vlaswol

Houtvezel isolatie

Isolatiefolie en Tape

Diverse isolatiemateriaal

Rockwool isolatiemateriaal

Kingspan isolatie

Isolatieplaten

Isolatiewol

Isolatie merken

Isolatiemateriaal

Isolatiemateriaal aanbrengen is een belangrijke stap in het verduurzamen van uw woning. Wanneer uw woning niet goed is geïsoleerd, kan er veel warmte verloren gaan. Dit geldt vooral bij oudere woningen, waarbij de woning eerder niet is geïsoleerd of wanneer de gebruikte isolatiematerialen zijn verouderd.

Het grootste voordeel van van isolatiemateriaal is dat u direct het verschil merkt en de vruchten ervan kunt plukken. Door het verminderde warmteverlies voelt het huis merkbaar comfortabeler aan en de energierekeningen zullen dalen.

Verschillende soorten isolatie

Isolatiematerialen zijn in verschillende vormen en maten te vinden. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen thermische- en geluiddempende isolatiematerialen. Thermische isolatiematerialen zijn geschikt voor het omlaag brengen van de energiekosten of de temperatuur beter vast te houden. Geluiddempende isolatiematerialen zijn bedoeld om geluidshinder te voorkomen of af te zwakken.

Het isolatiemateriaal assortiment van PontMeyer bestaat uit:

Natuurlijke en duurzame isolatiematerialen

Natuurlijk isolatiemateriaal is isolatiemateriaal dat niet gemaakt is van minerale en/of synthetische materialen. Natuurlijk isolatiemateriaal is een goed alternatief voor degene die voor een meer milieubewuste keuze kiezen. In het assortiment van PontMeyer vindt u vlaswol en houtvezelisolatie, twee vormen van duurzame isolatiematerialen.

Isolatiemateriaal kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u isolatiemateriaal kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan isolatiemateriaal. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste producten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.