text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Bestrating

38 producten gevonden

Sierbestrating

Bent u op zoek naar sierbestrating voor uw oprit, terras of tuin? Bij PontMeyer heeft u de keuze uit een groot assortiment aan sierbestrating. Zo kunt u kiezen uit stenen, klinkers en tuinbestrating. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. Gaat u aan de slag met de indeling van een tuin? Gebruik hiervoor muurelementen. Dit is een vorm van sierbestrating dat vaak wordt ingezet voor het maken van muurtjes, omheiningen en plantenbakken.

Soorten sierbestrating binnen PontMeyer

In dit assortiment vindt u verschillende soorten bestrating, zoals steen, beton, klinkers en tegels.

Beton bestrating

Sierbestrating van beton is relatief goedkoop. Daarnaast zijn betontegels eenvoudig te leggen. Betonstenen worden vaak verduurzaamd door een coating om de stenen aan te brengen of door de stenen te impregneren.

Op de betonnen bestrating kunnen algen en mossen groeien. Met behulp van anti-alg producten verwijdert u deze eenvoudig. Gebruik geen hogedrukspuit, dit kan de beschermende laag van de stenen beschadigen waardoor de stenen sneller aanslag opnemen. Ook kunnen betonstenen kalkuitslag krijgen. Dit is onvermijdelijk en wordt veroorzaakt door uitslag van het cement en water. Vaak verdwijnt deze uitslag na enige tijd vanzelf weer.

Betonbestrating gaat vele jaren mee en is volledig recyclebaar. De stenen hebben een minimale dikte van zes cm en zijn daarmee geschikt voor zware belasting. U kunt de stenen dus uitstekend gebruiken voor het creëren van een terras of oprit.

Klinkers

Klinkers, ook wel BSS of BKK genoemd, geven een zeer sfeervolle en natuurlijke uitstraling aan een tuin of oprit. Ze zijn dikker en kleiner dan tegels. Ook zijn klinkers eenvoudiger te verplaatsen. Het voordeel is dat ze in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar zijn en jarenlang meegaan.

Stenen bestrating

Onze stenen bestrating wordt gemaakt van hoogstaande klei en met behulp van een steenpers. Het voordeel is dat stenen onderhoudsarm zijn. Met stenen kunt u alle kanten op. U kunt ze leggen zoals u zelf wilt: kies voor een leuk legpatroon.

Tuintegels

Tuintegels zijn groter dan stenen of klinkers. Deze terrastegels zijn erg populair. U heeft minder stenen nodig, omdat ze per stuk groter zijn. De meest gangbare afmeting is 50x50 cm.

Bestrating in verschillende kleuren

Bij PontMeyer heeft u een ruime keuze uit kleuren sierbestrating. Een populaire en gangbare kleur is antraciet. Binnen de kleur antraciet heeft u keuze uit new of old antraciet. New antraciet ziet er donker en gestroomlijnd uit. Old antraciet heeft een oude, verwassen uitstraling. Daarnaast kunt u bij ons ook bestrating in de kleur brons kopen. Met een bronzen kleur geeft u een warme, landelijke sfeer aan de tuin. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor het industriële en moderne zwart of wit.

Sierbestrating benodigdheden

Gaat u een terras aanleggen of de tuin bestraten? Dan zijn er een aantal materialen die daarbij onmisbaar zijn. De volgende materialen heeft u nodig voor u gaat beginnen:

  • Ophoogzand
  • Rubberen hamer
  • Kniebeschermers
  • Kruiwagen

Sierbestrating kopen bij PontMeyer

PontMeyer heeft sierbestrating in alle soorten en maten. Weet u welke sierbestrating u wilt kopen? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Hierna kunt u de prijzen in onze webshop zien en uw bestelling plaatsen. U kunt de sierbestrating laten bezorgen bij een door u gewenste locatie. Komt u liever langs in een van onze vestigingen? Uiteraard bent u ook daar van harte welkom. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.