text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Maatvoering
Toon meer Toon minder
Filter 181 resultaten

Dakramen

181 producten gevonden

Dakramen

Wil je meer licht in jouw woning? Kies dan voor dakramen voor een natuurlijke lichtinval. Een klein dakraam draagt bij aan je gezondheid dankzij het daglicht dat naar binnen valt en de mogelijkheid om de ruimte te ventileren. Dakramen zijn niet alleen geschikt als zolderraam, maar ook wanneer je meer daglicht wilt creëren in een uitbouw. Niet opzoek naar een dakraam? Bekijk dan ons assortiment lichtkoepels

Alle dakramen van PontMeyer zijn eenvoudig in gebruik, vergen weinig onderhoud en zijn standaard wit afgelakt. Daarnaast zijn de dakramen goed geïsoleerd. In het assortiment van PontMeyer vind je dakvensters voor verschillende toepassingen en in verschillende afmetingen. Je vindt hier de volgende merken dakramen:

  • Velux
  • Keylite
  • Solatube
  • Skylux

Ben je opzoek naar een dakraam op maat oplossing? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Zolder dakraam

Wil je meer licht op zolder? Kies dan voor een zolder dakraam. In een kleine ruimte volstaat een klein dakraam. Als je een grotere ruimte hebt, adviseren we een groter dakraam voor voldoende daglicht. Voor zolderruimtes geldt de stelregel: de oppervlakte van het zolderraam moet gelijk zijn aan 1/12 van het vloeroppervlak.

Ben je opzoek naar dakraam accessories? Bekijk dan ons assortiment aan Velux rolgordijnen en Velux horren.

Dakraam kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een dakraam kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel een bestelling. Wij hebben de meeste dakramen op voorraad.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard bent je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

Dakraam aanbieding

Koop jij jouw dakraam graag in de aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste dakraam aanbiedingen en kun je voordelig dakramen kopen.