text.skipToContent text.skipToNavigation

Dakramen 

  • 1(current)
24 producten gevonden
  • 1(current)

Dakramen bij PontMeyer

Een dakraam zorgt voor meer daglicht en frisse lucht in de kamer. De dakvensters bij PontMeyer zijn eenvoudig in gebruik, heeft zeer weinig onderhoud nodig en zijn standaard wit afgelakt. Bovendien zijn de dakramen geïsoleerd.

Verschillende dakramen

Er zijn tuimel dakramen met verschillende eigenschappen en daarom voorzien van verschillende type nummers. Bij een tuimel venster zit de scharnier in het midden van het dakraam. Dit houdt in dat het dakraam 180 graden om zijn as kan draaien. Type GGL staat voor grenenhout en wit afgelakt. Type GGU betekent dat de dakraam ook vochtbestendig is. De maatcoderingen zoals CK02 en MK04 staan voor de afmeting van het raam.

Dakraam rolgordijn

Bij PontMeyer op de website hebben wij nog geen dakraam rolgordijnen, verduistering of zonwering staan. De PontMeyer vestiging heeft documentatie van de rolgordijnen voor een dakraam. Wanneer u weet welke rolgordijn u wilt, kunnen wij dit voor u mee bestellen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice tel: 075-653 62 92.

Het plaatsen van een dakraam

Een dakraam plaatsen is eenvoudig. Op onze website vindt u een video die het plaatsen van een dakraam duidelijk uitlegt. Deze animaties zijn een toevoeging op de geschreven installatie instructies voor het dakvenster plaatsen.

De bestelling van een dakraam kan aangevuld worden met een gootstuk. Deze wordt gebruikt om een dakvenster te monteren in een dak met dakpannen en golfplaten. U vindt bij elk type dakraam een passende gootstuk.

Kosten dakraam

Het kopen van een dakraam gaat gemakkelijk en snel via de webshop. De kosten van de dakramen kunt u zien na inloggen. De prijs ziet u dan exclusief btw. Wanneer u naar uw winkelwagen gaat, ziet u dakramen prijzen inclusief BTW.