text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Keylite

10 producten gevonden

Keylite

Keylite zorgt voor een effectieve licht en lucht roulatie in elke situatie. Een Keylite dakraam is gemakkelijk te installeren en te onderhoudenen biedt daarom een praktische en vooral betrouwbare keuze voor zowel professionals als bewoners.

Keylite dakraam

Een Keylite dakraam zorgt voor een gebalanceerde luchtstroom door de slimme ontwerptechnologie. Zelfs wanneer het dakraam gesloten is, zorgt de ventilatieklep voor een effectieve ventilatie in de ruimte. Door te trekken aan de handgreep opent de ventilatieklep. Door nogmaals aan de handgreep te trekken opent het volledige dakraam.

PontMeyer biedt twee soorten dakvensters aan van Keylite:

  • Tuimelvensters. Tuimelvensters zijn dakvensters met de handgreep aan de bovenkant en geschikt voor daken met een dakhelling tussen de 15° en 90° .
  • Uitzettuimelvensters. Uitzettuimelvensters zijn dakvensters met de handgreep aan de onderkant van het raam en geschikt voor daken met een dakhelling tussen de 15° en 75°.

Keylite dakramen komen met onderhoudsvrije scharnieren en zijn verkrijgbaar in hout met wit kunststof of volledig kunststof.

Is een Keylite dakraam niet helemaal waar je naar op zoek bent? PontMeyer biedt ook Velux dakramen aan. Heb je extra ondersteuning nodig bij het maken van de juiste keuze? Bekijk dan onze adviespagina over het plaatsen van een dakraam.

Keylite dakraam kopen bij PontMeyer

Heb je de geschikte Keylite dakraam gevonden? Bestel dan eenvoudig en snel online via onze webshop. Benieuwd naar de Keylite dakraam prijzen? Maak dan in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en jouw nieuwe Keylite dakraam bestellen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.