text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Merk
Filter 151 resultaten

Velux dakramen

Velux dakramen zijn de meest gebruikte ramen voor een schuin dak. De dakramen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheids- en prestatienormen. Hierdoor geniet je van meer wooncomfort en bespaar je op de energiekosten.

151 producten gevonden

Velux ramen worden geplaatst op schuine daken met dakhellingen van 15° tot 90°. Door het plaatsen van de dakramen creëer je eenvoudig daglicht. Dankzij de HR++ beglazing dragen de dakramen bij aan een vermindering van het energieverbruik. De ramen hebben een ventilatieklep die is geïntegreerd met een stof- en insectenfilter. Hierdoor blijven de muggen buiten de deur, maar kun je wel de ruimte ventileren. Daarnaast zijn de ramen eenvoudig te openen en sluiten met behulp van handige bedieningsmethoden. Zo kun je de ramen bedienen met handgrepen of afstandsbedieningen. Sommige dakramen zijn zelfs uitgerust met sensoren die automatisch openen en sluiten bij veranderingen in temperatuur of luchtvochtigheid.

Velux dakramen soorten en maten

Velux ramen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen. Van moderne witte afwerkingen tot traditionele houten afwerkingen. Daarnaast bestaat ons assortiment uit verschillende afmetingen dakramen. De breedtematen lopen vanaf 78 cm tot en met 188 cm.

Ben je op zoek naar een raam voor een plat dak? Daarvoor zijn de lichtkoepels van Velux geschikt. Wil je meer ruimte creëren op zolder? Bekijk dan ons assortiment aan dakkapellen.

Prijzen Velux dakramen

De prijzen van de dakramen kunnen flink verschillen. Bij PontMeyer liggen de bedragen tussen de € 275,- en € 1.500,-. Benieuwd welke prijs jij betaalt voor jouw Velux dakraam? Maak in twee stappen eenvoudig een account aan, log in en bestel jouw dakramen online. Je kunt voor vragen over de prijzen ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Velux dakraam kopen bij PontMeyer

Heb je een Velux dakraam gevonden die aansluit op jouw wensen? Bestel deze dan eenvoudig en snel online via onze webshop. Koop je jouw Velux dakraam graag in de aanbieding of ben je op zoek naar een goedkoop Velux dakraam? Houd dan onze acties in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.