text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Filter 81 resultaten

Velux dakraam

Velux dakramen zijn de meest gebruikte ramen voor het schuine dak. De dakramen zijn voorzien van dubbel glas, hebben een nette, strakke uitstraling en zijn gemakkelijk en soepel te bedienen. Hierdoor geniet je van meer wooncomfort en bespaar je op de energiekosten.

81 producten gevonden

Velux dakraam maten

In ons assortiment vind je verschillende afmetingen van de Velux dakramen. Zo hebben we voor iedere ruimte in huis een geschikt raam. De breedtematen lopen vanaf 78 cm tot en met 188 cm. De meest verkochte afmeting is het Velux dakraam van 114x118 cm. Deze afmeting is in de volgende vier series terug te vinden: GPU, GPL, GGU en GGL.

Ben je op zoek naar een raam voor een plat dak? Daarvoor zijn de lichtkoepels van Velux geschikt. Wil je meer ruimte creëren op zolder? Bekijk dan ons assortiment aan dakkapellen.

Voordelen van een Velux raam

De Velux ramen hebben meerdere voordelen. De ramen zijn te plaatsen op schuine daken, waardoor u eenvoudig daglicht creëert in ruimtes waar normaliter een dakopbouw voor nodig zou zijn. Dankzij de dubbele beglazing dragen de tuimelvensters bij aan een vermindering van het energieverbruik. De ramen bevatten een ventilatieklep die is geïntegreerd met een stof- en insectenfilter. Hierdoor blijven de muggen buiten de deur, maar kunt u wel de ruimte ventileren. De ramen zijn toepasbaar op dakhellingen van 15° tot 90° en zijn vochtbestendig dankzij de beschermlaag van wit polyurethaan.

Specificaties van Velux dakramen

Onderstaand vind je de specificaties van Velux dakramen:

 • In het midden scharnierend tuimelvenster, voorzien van een vensterbrede bedieningsgreep
 • Geschikt voor dakhellingen tussen 15° - 90°
 • Kan 180° om de as roteren
 • Standaard voorzien van HR++ beglazing
 • Duurzaam en FSC gecertificeerd
 • Isolerend glas Handbedieningsgreep

Velux dakramen voor speciale toepassingen

Ieder huis is anders, zo ook het dak. Velux biedt toepassingen voor verschillende eisen, zoals:

 • Toepassing in passiefhuis constructies
 • Rookventilatie bij brand
 • Bereikbaarheid door opklimbaarheid
 • Monumentale toepassingen
 • Extra geluidsreductie
 • Politiekeurmerk Veilig Wonen

Velux dakraam prijzen

De prijzen tussen de dakramen kunnen flink verschillen. Bij PontMeyer liggen de bedragen tussen de €275,- en €1.500,-. Benieuwd welke prijs jij betaalt voor jouw Velux dakraam? Maak in twee stappen eenvoudig een account aan en bestel jouw dakramen online. Je kunt voor vragen over de prijzen ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Velux dakraam kopen bij PontMeyer

 

Heb je een kunststof Velux dakraam gevonden dat bij jouw wensen aansluit? Bestel jouw dakraam dan eenvoudig en snel online via onze webshop. Kun je onze prijzen niet inzien? Maak dan in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Daarna kun je de prijzen in onze webshop inzien en jouw Velux dakraam kopen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.