text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Den Haag Mercuriusweg

Adres

Mercuriusweg 40
2516 AW Den Haag

Route naar de vestiging 070-3838700

denhaag@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer is de grootste houthandel en bouwmarkt in regio Den Haag, Binckhorst, Leiden, Delft, Rijswijk, Voorburg, Alphen aan den Rijn, Leidschendam, Katwijk, Noordwijk, Nootdorp, Strijp, Essesteijn, Mariahoeve, Moerwijk, Ypenburg, Wassenaar en Voorschoten. Naast de vestiging op de Mercuriusweg vind je ons in Den Haag ook aan de Loosduinseweg. PontMeyer Den Haag Mercuriusweg levert een uitgebreid assortiment aan hout, plaat en bouwmaterialen. Je vindt in ons assortiment onder andere tuinhout, Trespa en douglas hout.

Groothandelsprijzen

Bij houthandel en bouwmarkt Den Haag Mercuriusweg vind je de beste bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak dan eenvoudig en snel een account aan. Je ziet dan direct jouw persoonlijke prijzen in van ons hout en bouwmateriaal. Ben je bezig met een groot project? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model op.

PontMeyer heeft ook regelmatig aanbiedingen. Kijk voor meer informatie op onze actiepagina, meld je aan voor onze nieuwsbrief of informeer bij jouw vestiging.

Vakkennis en service bij PontMeyer Den Haag Mercuriusweg

Het team van PontMeyer Den Haag Mercuriusweg bestaat uit vakkundige medewerkers, die je graag adviseren over het gebruik en de toepassingen van hout, plaat en bouwmaterialen. Ons team kan je alles vertellen over het hout in ons assortiment, waaronder tuinhout en steigerhout.

Daarnaast kun je bij deze vestiging gebruikmaken van onze slijpservice en verfmengservice. Passen de gekochte materialen niet in jouw wagen? Vraag dan naar onze transportmogelijkheden.

Machinale houtbewerking

PontMeyer Den Haag Mercuriusweg is gespecialiseerd in het machinaal bewerken van hout. Wij kunnen nagenoeg alle mogelijke bewerkingen realiseren met onze zaagservice. Zo zaagt onze opdeelzaag plaatmateriaal tot op de millimeter nauwkeurig. Ideaal voor interieurbouw. Daarnaast kunnen we met onze schulpzaag balken en planken in de lengte zagen. Verder beschikken we over een afkortzaag waarmee balken en planken op de door jouw gewenste maat worden gezaagd. Al onze machines zijn CNC gestuurd, hierdoor is het zaagproces geautomatiseerd wat zorgt voor extreme nauwkeurigheid.

Ons paradepaardje is de freesbank. Hiermee kunnen we alle soorten sierlijsten, gootklossen, sierkolommen en nog veel meer maken. Breng een sample mee van de voorwerp die je zou willen hebben en wij maken deze voor je na.

Wil je gebruik maken van onze zaagservice? Neem dan van tevoren contact op voor de mogelijkheden. Bij kleine aantallen is het vaak mogelijk om deze direct op maat te zagen terwijl je wacht.

Naast het bewerken van hout kunnen wij het ook voor je gronden in wit, grijs of zwart. Liever in kleur gronden? Dat kan ook, maar neem daarvoor vooraf contact met ons op.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere aannemer en klusser kan bij PontMeyer online bouwmaterialen en hout bestellen. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen. In onze webshop vind je meer informatie over onze producten en voorraden. In jouw persoonlijke omgeving maak je projecten aan en sla je jouw favoriete artikelen per project op.

Heb je nog geen account? Dan maak je deze in twee stappen eenvoudig aan. Zodra je bent ingelogd, krijg je direct inzicht in jouw persoonlijke prijzen. Ook beheer je eenvoudig en snel jouw orders en favoriete producten in je persoonlijke online omgeving. Houd daarnaast onze Bouwkrant in de gaten voor de beste deals van dit moment.

Showroom van PontMeyer Den Haag Mercuriusweg

In de showroom van PontMeyer Den Haag Mercuriusweg vind je een selectie aan deuren van ComfiDoor, Skantrae, Svedex en Weekamp. Daarnaast kun je verschillende dakpannen en gevelstenen bekijken. Ook zijn er showborden met UPM, displays met gevelprofielen en is er een presentatie van PVC vloeren.

PontMeyer Den Haag Mercuriusweg bereiken

PontMeyer Den Haag Mercuriusweg is uitstekend bereikbaar vanuit de regio Voorburg, Voorschoten, Delft, Zoetermeer, Wassenaar en Leiden. Deze vestiging grenst aan de A12 en is gelegen op de Mercuriusweg.

Kom langs bij PontMeyer Den Haag Mercuriusweg voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar.