text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Underlayment

PontMeyer heeft voor elke klus geschikt underlayment in het assortiment. Underlayment platen bieden een goede basis voor constructieve toepassingen. Ze worden over het algemeen gebruikt als wand-, vloer-, en dakplaten en zijn bestand tegen vochtige omstandigheden. Alle underlayment platen in ons assortiment zijn watervast verlijmd. Of de door jouw gekozen plaat ook vochtbestendig is, hangt af van de houtsoort. Bekijk hieronder ons volledige aanbod. Lees meer

19 producten gevonden

Verschillende diktes underlayment platen

In ons assortiment vind je verschillende diktes underlayment platen:

  • Underlayment 9 mm. Geschikt voor wanden en dakafwerking
  • Underlayment 12 mm. Geschikt voor betimmering van wanden
  • Underlayment 18 mm. Geschikt voor vloeren en daken
  • Underlayment 21 mm. Geschikt voor dakbeschot en afdaken

Naast underlayment platen vind je bij ons ook OSB platen, multiplex, spaanplaat en MDF.

Soorten underlayment platen

Naast de verschillende diktes vind je de volgende vier verschillende soorten underlayment platen in ons assortiment:

  • Topfloor underlayment. Vuren plaatmateriaal met een kwalitatief goed, strak uiterlijk. Doordat de plaat recht is, schuif je de delen gemakkelijk in elkaar. De plaat is licht van gewicht en zeer stabiel.
  • Radiata floor underlayment. Radiata pine platen met een nagenoeg foutvrije dekfineer. Dit type is voor geschikt voor binnen toepassingen.
  • Brazifloor underlayment. Pine constructieplaten zijn bedoeld voor de toepassing binnen of voor tijdelijk buiten gebruik. Dit plaatmateriaal heeft een eenvoudig uiterlijk en is niet altijd 100% vlak.
  • Tebofloor underlayment. Grenen plaatmateriaal dat stabiel, zeer sterk en geschikt is voor toepassingen binnen of voor tijdelijk buiten gebruik.

De platen worden veelal gebruikt als vloerplaten op bijvoorbeeld zolders en vlieringen. Heb je hulp nodig bij het leggen van een underlayment vloer? Lees dan ons artikel over underlayment vloer leggen.

Toch op zoek naar ander plaatmateriaal? Bekijk dan de rest van het assortiment aan plaatmateriaal met onder andere berken betonplexMDF, spaanplaat en multiplex.

Fins vuren underlayment

Fins vuren is een veel gekozen houtsoort die als underlayment wordt gebruikt. De platen bestaan uit meerdere glad afgewerkte fineerlagen en zijn gemakkelijk te bewerken. Het sterke materiaal is uitermate geschikt voor toepassingen zoals wanden en vloeren. De platen zijn ook geschikt voor het maken van meubels, zoals tafels en kasten. Let hierbij wel op dat de Fins vuren platen bol kunnen gaan staan wanneer deze niet over de gehele oppervlakte worden vastgeschroefd.

Underlayment kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je underlayment platen kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste platen voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.