text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Dikte (mm)
Afmeting (mm)
Uitvoering
Randafwerking
Merk
Toepassingsgebied
Milieucertificaat
Afwerking toplaag
Binnen fineer
Dekfineer
Filter 14 resultaten

Underlayment

14 producten gevonden

Underlayment

Bent u op zoek naar underlayment platen? PontMeyer heeft voor elke klus geschikt underlayment in het assortiment. Underlayment platen bieden een goede basis voor constructieve toepassingen. Ze worden over het algemeen gebruikt als wand-, vloer-, en dakplaten en zijn bestand tegen vochtige omstandigheden. U kunt bij PontMeyer kiezen voor underlayment 9mm, underlayment 12 mm en underlayment 18 mm.

Alle underlayment platen in ons assortiment zijn watervast verlijmd. Of de door uw gekozen plaat ook waterbestendig is, hangt af van de houtsoort. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Underlayment 12mm

Underlyament 12mm is ideaal om te gebruiken als constructiemateriaal voor het plaatsen van vloeren, wanden en dakbeschot. Onze underlayment platen van 12 mm zijn van goede kwaliteit, gemakkelijk te bewerken en relatief licht in gewicht.

Soorten underlayment platen

In het assortiment van PontMeyer vindt u vier verschillende soorten underlayment platen:

  1. Topfloor underlayment - Vuren plaatmateriaal met een kwalitatief goed, strak uiterlijk. Doordat de plaat recht is, schuift u de delen gemakkelijk in elkaar. De plaat is licht van gewicht en zeer stabiel.
  2. Radiata floor underlayment - Radiata pine platen met een nagenoeg foutvrije dekfineer. Dit type is voor geschikt voor binnen toepassingen.
  3. Brazifloor underlayment - Pine constructieplaten, bedoelt voor de toepassing binnen of tijdelijk buiten. Dit plaatmateriaal heeft een eenvoudig uiterlijk en is niet altijd 100% vlak.
  4. Tebofloor underlayment - Grenen plaatmateriaal die stabiel, zeer sterk en geschikt zijn voor toepassingen binnen of tijdelijk buiten.

De platen worden veelal gebruikt als vloerplaten op bijvoorbeeld zolders en vlieringen. Heeft u hulp nodig bij het leggen van een underlayment vloer? Lees dan ons artikel over underlayment vloer leggen.

Bent u toch op zoek naar ander plaatmateriaal? Bekijk dan de rest van het assortiment met onder andere MDF, spaanplaat en multiplex.

Fins vuren underlayment

Fins vuren is een veel gekozen houtsoort dat als underlayment wordt gebruikt. De platen bestaan uit meerdere fineerlagen, zijn glad afgewerkt en zijn gemakkelijk te bewerken. Het sterke materiaal is uitermate geschikt voor toepassingen zoals wanden en vloeren. Daarnaast kunt u de platen ook gebruiken voor het maken van meubels, zoals tafels en kasten. Let hierbij wel op dat de Fins vuren platen bol kunnen gaan staan, wanneer deze niet over de gehele oppervlakte worden vastgeschroefd.

Naast Fins vuren underlayment vindt u in het assortiment van PontMeyer ook Elliottis Pine underlayment

Underlayment plaat kopen bij PontMeyer

De juiste underlayment platen gevonden voor uw project? Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste producten voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

Underlayment aanbiedingen

Bent u op zoek naar underlayment platen voor een voordelige prijs? Houd dan onze acties in de gaten en blijf altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen. Zo betaalt u nooit meer teveel voor uw underlayment platen.