text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Dikte (mm)
Afmeting (mm)
Milieucertificaat
Filter 2 resultaten

Radiata Pine underlayment

Radiata Pine underlayment

Radiata Pine underlayment platen bieden een goede basis voor constructieve toepassingen. Ze worden over het algemeen gebruikt als wand-, vloer-, en dakplaten en zijn bestand tegen vochtige omstandigheden. Je kunt bij PontMeyer kiezen voor platen met de volgende diktes:

  • 9 mm
  • 12 mm
  • 15 mm
  • 18 mm

Radiata Pine staat bekend om zijn lichtbruine tot roze bruine kleur. De platen zijn zowel met de hand als machinaal eenvoudig te bewerken. Radiata Pine platen hebben een nagenoeg foutvrije dekfineer. Dit type is uitermate geschikt voor binnentoepassingen.

Alle underlayment platen in ons assortiment zijn watervast verlijmd. Of de door jouw gekozen plaat ook waterbestendig is, hangt af van de houtsoort. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ben je toch op zoek naar ander plaatmateriaal? Bekijk dan de rest van het assortiment, zoals MDF, spaanplaat en multiplex.

Radiata Pine underlayment kopen bij PontMeyer

De juiste Radiata Pine underlayment platen gevonden? Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste producten voor je op voorraad. Wil je Radiata Pine underlayment in de aanbieding kopen? Houd dan onze Bouwkrant in de gaten voor de huidige aanbiedingen.

Heb je vragen over ons assortiment of een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.