text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Lengte (mm)
Netto breedte (mm)
Toon meer Toon minder
Modelcode
Toon meer Toon minder
Materiaalsoort
Productgroep
Filter 13 resultaten

Metal stud

13 producten gevonden

Metal stud kopen?

Wilt u snel en eenvoudig een scheidingswand bouwen? Kies dan voor een metal stud wand. Met een metal stud wand is het dus mogelijk om meerdere ruimtes te maken uit een grote ruimte. Een goede manier om bijvoorbeeld meerdere kantoren te creëren.De wand bestaat uit stalen profielen met beplating. Het is mogelijk om de wanden op te vullen met isolatiemateriaal. Als u vandaag voor 13:00 uur metal studs besteld, dan kunt u morgen nog beginnen aan uw bouwproject. Andere benodigdheden voor scheidingswanden kunt u ook bestellen in onze webshop. Bestellingen boven de €450 worden gratis bij uw bedrijf of huis afgeleverd.

Een metal stud wand monteren

Een metal stud wand wordt altijd geplaatst op een betonnen vloer. Begin met het uittekenen op de vloer. Teken altijd de binnen en buitenkant van de muur zodat er geen vergissingen gemaakt kunnen worden. Metal studs met een MSH profiel worden op de grond en aan het plafond gemonteerd. De MSW profielen kunnen hier verticaal ingezet worden. Maak de metal studs op maat door de juiste lengte af te tekenen en vervolgens te knippen met een blikschaar.

Metal stud profielen

Plaats de MSW profielen verticaal naast elkaar en houdt een afstand van 60 centimeter tussen de profielen. Op het MSH profiel wordt er een foam wand aangebracht voor geluidsdemping. Het MSH profiel kan aan de grond bevestigd worden door gaten te boren en het vast te schroeven met subex nagels. De MSW profielen kunnen weer aan de MSH profielen vast geschroefd worden. Snijdt vervolgens de gipsplaten op maat en plaats deze in de profielen. U kunt ervoor kiezen om een isolatie wand te plaatsen. Maak de muur dicht door weer een gipsplaat tegen het isolatiemateriaal aan te hangen. De naden van de gipsplaten kunnen geplamuurd worden. Breng de eerste laag aan met een spackmes. Laat de eerste laag drogen en breng vervolgens een tweede laag aan om eventuele krasjes weg te werken. Bekijk hier ons assortiment metal stud profielen.

Een metal stud plafond

Metal stud voor uw plafond is een goede oplossing een naadloos en vlak plafond te creëren. Een metal stud plafond is gemakkelijk te monteren. Daarnaast beperkt dit het geluidsoverlast en verhoogt het materiaal de brandveiligheid. Bij PontMeyer kunt u terrecht voor alle benodigde onderdelen die nodig zijn voor uw plafond. Bekijk ook eens ons assortiment gipsplaten en gipsvezelplaten. Bedenk altijd goed voor welke soort ruimte u gaat beplaten. Is het bijvoorbeeld belangrijk dat de ruimte brandveilig is? Ga dan voor brandwerende platen of bekijk ons assortiment Promatect. Voor al uw bouwwerekzaamheden zit u goed bij PontMeyer!

Metal studs bestellen bij PontMeyer

Bent u erover uit dat u metal studs online wilt kopen? Bij PontMeyer zit u goed! Wij hebben metal studs in huis voor alle omstandigheden. Gaat u bouwen in vochtige ruimte. Bekijk dan een ons assortiment Fermacell platen. Om de artikelen bij ons te kunnen bestellen dient u een account aan te maken. Geen zorgen, want dit is in een mum van tijd gebeurt! Klik rechts bovenin op de button ‘account aanmaken’. Als u het account heeft aangemaakt kunt u de artikelen die u wilt bestellen selecteren. Klik op bestellen en rond de bestelling af door te betalen. U zal een bevestigingsmail van ons in uw mailbox ontvangen. U kunt ook langskomen in een van onze vestigingen om de metal studs te bekijken. Laat u dan eens adviseren door een van onze medewerkers. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan dagelijks voor u klaar van 07:00 tot 19:00 uur.