text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Metal stud

15 producten gevonden

Metal stud

Metal stud is een universeel en niet-dragend systeem voor het maken van scheidingswanden en plafonds. Metal stud profielen zijn licht van gewicht en worden gemaakt van staal. Doordat ze worden geproduceerd op de modernste walslijnen, voldoen ze aan hoge kwaliteitseisen. De profielen worden aan weerszijden voorzien van beplating, zoals gipsplaten. De ruimte tussen de platen kan opgevuld worden met isolatiemateriaal, zoals geluidsisolatie, steenwol of glaswol.

Het plaatsen van een metal stud wand

Een metal stud wand is ideaal voor ruimtes waar je snel en eenvoudig een wand wilt plaatsen, zoals een kantoorruimte. Metal stud profielen zijn gemakkelijk te bewerken. Zowel de wandprofielen als de plafondprofielen zijn op maat te knippen met een blikschaar. Bekijk voor de exacte stappen de meegeleverde montagevoorschriften.

Daarnaast is het gemakkelijk om metal stud wanden te verplaatsen. Zo verander je het interieur in een handomdraai en creëer je een compleet nieuwe ruimte.

Metal stud op het plafond

Wil je een naadloos en vlak plafond creëren? Ook hier zijn metal stud profielen een goede uitkomst. Ze zijn gemakkelijk te monteren, omdat ze licht in gewicht zijn. Daarnaast beperkt een metal stud plafond geluidsoverlast en verbetert het de brandveiligheid van de ruimte.

Metal stud kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je metal stud kopen bij PontMeyer? Kijk dan rond in ons ruime assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste metal stud profielen op voorraad. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.