text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Houten gevelbekleding

PontMeyer hpl

Trespa

Keralit

Protex

Rockpanel

Eternit

Cedral

Equitone

Unipanel

Constructiemateriaal

James Hardie

Gevelbekleding bij PontMeyer

PontMeyer is de acute; specialist op het gebied van gevelbekleding. PontMeyer voert een zeer breed pakket aan materialen voor de gevel. Van houten gevelbekleding tot HPL platen. Alle gevelmaterialen zijn van de beste kwaliteit. Als leverancier van uitsluitend A-merken voor de professional kunt u vertrouwen op een topproduct met jarenlange garantie. Zo kunt u onder andere bij PontMeyer terecht voor onderstaande gevelproducten:

Trespa
Keralit
Rockpanel
 

Naast de gevelplaten heeft PontMeyer uiteraard ook boeidelen en gootlijsten in het assortiment. Met de levering van professioneel gereedschap en materieel is het gevelsysteem van PontMeyer compleet. Wij leveren een totaalconcept waardoor u efficiënt kunt werken en faalkosten kunt voorkomen.

Advies over gevelbekleding

PontMeyer beschikt over een gespecialiseerd gevelteam. Zij kunnen u adviseren bij uw keuze en belangrijker nog: begeleiden bij het volledige bouwproces. Want, hoe mooi een product ook is, een duurzaam resultaat valt of staat met de juiste montage. Zo kan onvoldoende ventilatie zorgen voor vroegtijdige houtrot en klimaatproblemen in het gebouw. Ook op het gebied van isolatie, achterhout, folies, lijmen en schroeven kunnen onze specialisten u adviseren en begeleiden.

Voor meer informatie belt u met de klantenservice. Of neem contact op met de dichtstbijzijnde PontMeyer vestiging.