text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Bouwstaal

Bouwstaal, ook wel bekend als betonstaal, is essentieel materiaal bij het maken van betonnen constructies. Het is een versterking staal dat wordt gebruikt om betonsterk genoeg te maken om de gewenste belasting te dragen.

28 producten gevonden

Toepassingen bouwstaal

Bouwstaal is bestand tegen hoge spanningen en druk. Het wordt daardoor gebruikt op verschillende manieren voor verschillende toepassingen, waaronder:

  • Betonnen constructies en funderingen. Om metselwerk te versterken wordt er gebruik gemaakt van murfor. Dat is een geprefabriceerde wapening voor metselwerk en dient ter vervanging van lateien. Ook vangt het de trek- en buigspanningen op.
  • Vloeren en wanden. Bouwstaal voorkomt dat het beton bezwijkt onder eventuele trekkrachten. Voor vloeren en wanden wordt er veelal gebruikt gemaakt van bouwstaalmatten, bouwstaal staven en zwaluwstaartplaten.
  • Hekwerk en erfscheidingen. Bouwstaalmatten zien we steeds vaker gebruikt worden als afscheiding begroeid met klimplanten.

Bouwstaal kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een bouwstaal kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je inloggen in jouw persoonlijke omgeving, onze prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel jouw bestelling. Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je geen enkele actie mist.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.