text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Aandraaivoorziening
Sterkteklasse
Diameter (mm)
Milieucertificaat
Filter 167 resultaten

Vlonderplanken

Vlonderplanken zijn planken van hout, kunststof of composiet die worden gebruikt om een vlakke, stabiele en duurzame ondergrond te creëren. Vlonders zijn een alternatief voor stenen terrassen onder een overkapping of als veranda.

Wil je weten waarmee rekening te houden bij het aanleggen van een vlonderterras? Lees dan ons advies artikel over het aanleggen van vlonders. Hierin lees je onder andere welke stappen je moet nemen bij het aanleggen van een vlonderterras en welke materialen je hierbij nodig hebt.

167 producten gevonden

Soorten vlonderplanken

Er zijn verschillende soorten vlonderplanken. In ons assortiment vind je onder andere:

  • Composiet vlonderplanken. Dit materiaal trekt niet krom en kan tegen een stootje. Daarnaast splintert en rot het materiaal niet.
  • Douglas vlonderplanken. Deze vlonderplanken zijn sterk, onderhoudsarm en eenvoudig te bewerken.
  • Grenen vlonderplanken. Deze planken zijn relatief goedkoop en gaan 5 tot 15 jaar mee.
  • Hardhouten vlonderplanken. Dit houtsoort is erg duurzaam en heeft een levensduur van ongeveer 20 jaar. Daarnaast is de kans op splijten nihil.
  • Bamboe vlonderplanken. Bamboe is niet gevoelig voor aantasting van schimmel en wint daarom de laatste jaren aan populariteit.

Let op: maak gebruik van de juiste vlonderschroeven voor de bevestiging van de door jouw gekozen vlonderplanken. Voor de meeste vlonderplanken geldt dat Spax schroeven voldoen. Voor Hardhouten vlonderplanken worden echter Woodfast hardhoutschroeven geadviseerd.

Lengtematen van de vlonderplanken

Naast de verschillende materialen, vind je in ons assortiment ook diverse lengtematen voor de planken. Zo hebben we onder andere:

  • Vlonderplanken 3 meter
  • Vlonderplanken 4 meter
  • Vlonderplanken 5 meter

Zit de juiste lengtemaat er niet tussen? Alle houten vlonderplanken kunnen we voor je op maat zagen.

Vlonderplanken kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de vlonderplanken? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste vlonderplanken bestellen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

Vlonderplanken aanbieding

Koop je jouw vlonderplanken graag in de aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste vlonderplank aanbiedingen.