text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Isolatiefolie en folietape

Ontdek isolatiefolie en isolatietape: dunne reflecterende folies voor effectieve isolatie van ramen, verwarming, daken en vloeren, met speciale tape om stevige bevestiging te garanderen en tocht te voorkomen. Lees meer

Dampdichte folie

Damp-open folie

Dampremmende folie

Dampdoorlatende folie

Folietape

Bouw en afdekfolies

Isolatiefolie

Wat is isolatiefolie?

Isolatiefolie is een dunne folie die reflecteert warmte- en koustraling, waardoor de speciale folie een effectieve isolatie biedt. Ze bestaan uit meerdere lagen met aan de buitenkant aluminiumfolie en aan de andere kant synthetisch materiaal. Isolatiefolie werkt anders dan traditioneel isolatiemateriaal, het synthetisch materiaal heeft een reflecterende werking die vocht tegenhoudt, terwijl de aluminiumfolie warmte vasthoudt en kou buiten houdt. Een ideale keuze voor zowel aannemers als particulieren die op zoek zijn naar gemakkelijke isolatieoplossingen.

Wat zijn de voordelen van isolatiefolie?

Isolatiefolies bieden duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze zijn dun, flexibel en eenvoudig aan te brengen. Houd minimaal twintig mm afstand tussen de folie en de muur, en indien nodig, snijd deze gemakkelijk op maat met een mes of schaar. Gebruik isolatiefolie voor vloeren, daken, gevels, spouwmuren en zelfs bij kruipruimte isolatie onder houten vloeren en isolatieplaten.

Welke soorten isolatiefolie zijn er?

Binnen het assortiment van PontMeyer vind je verschillende soorten isolatiefolies. Let bij het maken van je keuze goed op de functie van de folie:

Wat is isolatietape?

Bij het gebruik van isolatiefolie is het handig om isolatietape te gebruiken voor een goede afwerking. Deze tape is speciaal ontwikkeld om de folie stevig te bevestigen en ervoor te zorgen dat er geen tocht langs gaat.

Isolatiefolie en tape kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je isolatiefolie of isolatietape kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste Isolatiefolie en tape isolatie bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.