text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Brandklasse
Kopvorm
Aandraaivoorziening
Diameter (mm)
Milieucertificaat
Filter 32 resultaten

Geluidsisolatie

Geluidsisolatie heeft sterke geluidsisolerende eigenschappen en zorgt ervoor dat trillingen, contact- en luchtgeluiden tot een minium worden beperkt. Daarnaast verbeter je door middel van geluidsisolatie ook de akoestiek.

32 producten gevonden

Er zijn vier soorten geluidsisolatie, die ieder op een andere manier werken:

  • Geluidsisolerende materialen. Deze materialen blokkeren het geluid door massa te creëren.
  • Geluidsabsorberende materialen. Dit type materiaal is geschikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren door de echo te verminderen en minder hol te klinken.
  • Trillingisolerende materialen. Deze materialen voorkomen dat trillingen binnen de constructie zich voortbewegen.
  • Anti-dreunmaterialen. Deze worden aangebracht op metalen oppervlakten om te voorkomen dat dit soort trillingen voortplanten.

Toepassingsgebieden van geluidsisolatie platen

Bij PontMeyer vind je de beste glaswolplaten geschikt voor geluidsisolatie. Zo worden trillingen, contact- en luchtgeluiden tot een minimum beperkt. De geluidsisolerende en geluidsabsorberende kwaliteiten van de platen zorgen voor de perfecte geluidsbalans in iedere ruimte. De platen zijn simpel te verwerken en tevens een goedkope optie voor professionals.

De geluidsisolatie in ons assortiment is op verschillende manieren toepasbaar binnenshuis. De platen zijn geschikt voor vloeren, voorzetwanden en plafonds. Zo creëer je eenvoudig een geluidsisolerende of geluidsdichte ruimte.

Op zoek naar aanvullende isolatiemogelijkheden? Bekijk dan ons aanbod aan muurisolatie en vloerisolatie.

Geluidsisolatie kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de verschillende soorten geluidsisolatie? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste geluidsisolatie bestellen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

Aanbieding geluidsisolatie

Op zoek naar goedkope geluidsisolatieplaten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en word wekelijks op de hoogte gehouden van al onze lopende acties.