text.skipToContent text.skipToNavigation

Fermacell platen

2 producten gevonden
 • Product
  Wand- en plafondplaat
  Dikte mm
  12,5

  De fermacell Powerpanel H2O is uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes met hoge vocht- of waterbelasting. Deze cementgebonden wandplaat is honderd procent waterbestendig en voorkomt schimmelvorming. Zwembaden, ziekenhuizen, doucheruimtes, sauna’s, wasstraten, bedrijfskeukens en industriële ruimtes zijn hierdoor in het bijzonder geschikt voor toepassing ervan.

  € xx,xx

  € xx,xx

 • Product
  Wand- en plafondplaat
  Dikte mm
  12,5

  De fermacell Powerpanel H2O is uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes met hoge vocht- of waterbelasting. Deze cementgebonden wandplaat is honderd procent waterbestendig en voorkomt schimmelvorming. Zwembaden, ziekenhuizen, doucheruimtes, sauna’s, wasstraten, bedrijfskeukens en industriële ruimtes zijn hierdoor in het bijzonder geschikt voor toepassing ervan.

  € xx,xx

  € xx,xx

Fermacell plaat

Fermacell platen zijn gipsvezelplaten met sterke geluidsreducerende en brandwerende eigenschappen. Fermacell is een absolute specialist op dit gebied en is onder andere de bedenker van de geluidswerende ondervloeren. Deze geluidsreducerende en brandwerende eigenschappen hebben ze in de jaren erna verder doorontwikkeld. Binnen Pontmeyer hebben we een ruim assortiment aan Fermacell gipsvezelplaten en toebehoren. U kunt de verschillende gipsvezelplaten online bij ons bestellen. Wilt u meer weten over onze Fermacell gipsvezelplaten? Lees dan verder.

Fermacell platen kopen?

Wilt u Fermacell platen kopen bij PontMeyer? Goede keuze. Kies uit ons ruime aanbod aan Fermacell platen de juiste plaat voor uw klus. Onze Fermacell platen zijn standaard 12,5 mm dik. U kunt bij uw bestelling kiezen voor een gipsvezelplaat van 1200x1000 of 2600x1200. Wilt u een bestelling bij ons plaatsen, maar kunt u de prijzen nog niet inzien? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u onze prijzen inzien en uw Fermacell platen bij PontMeyer kopen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met uw klus!

Fermacell: een gipsvezelplaat

Gipsvezelplaten hebben andere eigenschappen dan de standaard gipsplaten. Een gipsvezelplaat wordt gemaakt van gerecycled papier en is daardoor duurzaam. Door het samenpersen van het gipsvezel ontstaat er een stevige massa die draagkrachtig is en stootvast. Hierdoor ontstaat een gipsvezelplaat die sterke brandwerende eigenschappen heeft en geluidsreducerend is. Kies daarom voor een fermacell gipsvezelplaat. 

Fermacell vloer: goed tegen geluid

Het reduceren van geluid werkt het beste door het creëren van massa. Gipsvezel in combinatie met massa biedt een sterk, zwevend geheel dat geluid reduceert. Een ondervloer van Fermacell is dikker dan een normale dunne ondervloer. Fermacell is daarom een uitermate geschikte keuze voor een ondervloer, wanneer u op zoek bent naar materiaal dat geluid reduceert. Geen wonder dus dat steeds vaker gekozen wordt voor een Fermacell vloer.

Fermacell: geschikt voor diverse toepassingen

Een groot voordeel van Fermacell is dat dit materiaal toepasbaar is voor verschillende toepassingen. Fermacell platen zijn onder andere geschikt voor:

Benieuwd hoe u een scheidingswand precies maakt? Lees dan ons artikel over het maken van een scheidingswand. Wij vertellen u stap voor stap hoe u dit het beste aanpakt.

Fermacell verwerken

Fermacell platen hebben een behoorlijke vezelsterkte en een homogene structuur. Hierdoor zijn Fermacell platen gemakkelijk te bewerken en is er geen speciaal gereedschap nodig om dit materiaal te bewerken. Een ander belangrijk voordeel is dat de meeste Fermacell platen geschikt zijn voor toepassingen in natte ruimtes. Daarnaast zijn de Fermacell platen recyclebaar, waardoor het een duurzame en circulaire bouwmethode is.

Fermacell platen en Pontmeyer

Binnen Pontmeyer hebben we een ruim assortiment aan Fermacell platen. Deze zijn online te bestellen in verschillende hoeveelheden. Als we de Fermacell platen op voorraad hebben dan kunnen we deze in 1 tot 2 dagen leveren. Bent u op zoek naar andere gipsplaten of toebehoren? Bekijk ook eens ons assortiment aan stucplaten, estrische vloer en metal stud. Mocht u vragen hebben of wellicht niet direct kunnen vinden waarnaar u op zoek bent, kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om één van onze 48 vestigingen te bezoeken. Op onze vestigingen pagina kunt u snel zien welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.