text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Vlieringtrappen

Een vlieringtrap ook wel vlizotrap genoemd wordt vaak toegepast als trap naar een vliering om extra opbergruimte te creëren. Door het plaatsen van een vlizotrap heeft u toegang tot een extra ruimte zonder een permanente trap hiervoor te hoeven plaatsen. Een vlieringtrap kunt u wegwerken in het plafond van uw vliering. Het luik schildert u mee in de kleur van uw plafond waardoor deze minder zal opvallen.

6 producten gevonden

Soorten vlieringtrappen

PontMeyer heeft vlieringtrappen van het merk Keylite in het assortiment. Vlieringtrappen zijn verkrijgbaar voor een plafondhoogte van 2600mm met een afmeting van 100x700mm of 1200x600mm. De vlieringtrap met plafondhoogte 2800mm heeft een afmeting van 1200x700. De vlieringtrap is gemakkelijk te monteren en handig in gebruik.

Montage vlieringtrap

U bevestigd de montagehulp aan de vlieringtrap. Hierna kunt u de trap langzaam in het trapgat laten dalen. Stel indien nodig te montagehulp bij zodat de trap waterpas hangt. U kunt nu de houten delen tussen de vlieringtrap en het trapgat plaatsen om deze vervolgens vast te schroeven met een schroefmachine of handschroevendraaier Na het bevestigen van de vlieringtrap aan het trapgat, kunt u de montagehulp verwijderen. U kunt nu het luik openen en het beslag monteren. De trap hangt u op aan de bevestiging en deze kunt u vastschroeven. Contoleer of de traptreden waterpas zijn en stel indien nodig het beslag bij. Komt uw trap niet bij de vloer? Dan kunt u de bevestiging gemakkelijk aanpassen, de trap is voorzien van meerdere schroefgaten. Is uw trap te lang? Dan kunt u deze inkorten door er een stuk af te zagen, en hierna de afdekkapjes terug te plaatsen.

Vliering trappen kopen kunt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.