text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Randafwerking
Randafwerking
Filter 101 resultaten

Stucen

101 producten gevonden

Gaat u zelf stucen?

Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres! In ons assortiment kunt u alles vinden voor uw stucwerk. Zo kunt u nog jaren genieten van een net afgewerkte muur of plafond. Heeft u meer advies nodig over hoe u zelf moet stucen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Benodigdheden stucen

Stucen is een precieze klus en het is daarom belangrijk uw stucklus goed voor te bereiden. Indien u zelf gaat stucen heeft u een aantal materialen nodig. Daarbij moet u denken aan het hebben van de juiste gereedschappen, zoals een plamuurmes, pleisterspaan, een afreilat, blokkwast, schuurbord met een sponszool, troffel, spacmes, hoekschopje en een raap- of opzetbord. Om uw ondergrond klaar te maken moet u gebruik maken van voorstrijk. Als u stucwerk aanbrengt op zuigend beton adviseren wij u gebruik te maken van stucprimer. Daarnaast heeft u materiaal zoals gipsmortel nodig om op uw wand of plafond te smeren nadat de voorstrijk is aangebracht. Deze kunt u het beste mengen in een speciekuip met een mixer. U kunt afplaktape gebruiken om morsen te voorkomen. In de categorie stucen kunt u terecht voor alle benodigdheden om een mooi stucwerk te maken.

Plafond stucen

Een mooi strak plafond heeft veel invloed op het uiterlijk van uw huis, daarom is het belangrijk netjes te stucen. Gaat u zelf uw plafond stucen? Dan is het belangrijk uw vloer en muren af te plakken. Vergeet ook uw stroom niet uit te schakelen en al uw lampen van uw plafond te halen. Als uw plafond stofvrij is, kunt u beginnen met stucen. Bij PontMeyer kunt u terecht voor al uw materiaal.

Muren stucen

Met behulp van het assortiment van PontMeyer kunt u uw muren vakkundig stucen. Zo hebben wij diverse stucmaterialen van Knauf in ons assortiment. Gaat u muren stucen met uitwendige hoeken? Dan adviseren wij u gebruik te maken van hoekbeschermers ter bescherming van uitwendige hoeken. U kunt ze vinden in ons assortiment hoekprofielen. Indien u over uw stucwerk heen gaat verven kunt u onze website bezoeken om ons assortiment muurverf te vinden. Ook als u muren in vochtige ruimtes zoals uw badkamer wilt stucen kunt u bij ons terecht. Zo kunt u verschillende producten van Knauf op onze website vinden die vochtregulerend zijn.

Tips voor zelf stucen

Gaat u zelf stucen? Dan hebben wij de volgende tips voor u:

  • Voorkom dat u vlekken of beschadiging op uw vloer krijgt door het gebruik van protectiekarton
  • Zorg dat uw ondergrond schoon en droog is voor een netter resultaat
  • Maak gebruik van professioneel gereedschap. Bekijk gerust eens ons assortiment stukadoorsgereedschap.
  • Wilt u graag een reliëf in uw stucwerk? Dan adviseren wij u het gebruik van sierpleister.

Alles voor uw stucwerk bij PontMeyer

Bij PontMeyer kunt u alles vinden om uw stucwerk tot een mooi eindresultaat te maken. Neem vooral een kijkje in ons assortiment. Wij zien u ook graag terug in een van onze vestigingen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen, ook als u vragen heeft. Wilt u liever een vraag stellen via de telefoon, whatsapp of mail? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.