text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Breedte (mm)
Samenstelling
Lengte (mm)
Kleurnummer
Kleur
Dikte (mm)
Kwaliteitskeurmerk
Filter 59 resultaten

Kit

59 producten gevonden

Kit kopen?

Kit kopen doet u bij PontMeyer. Wij leveren kit aan zowel grote als kleine partijen en u besteld het nu gemakkelijk online. Kit is uitermate geschikt voor het afdichten van voegen en naden in sanitaire ruimten en natte cellen. Dit met name tussen een kunststof bad, douchebak en tegelwand. Kit is ook ideaal voor het voegen tussen wand en vloer en bewegingsvoegen in tegelwanden.

Ons ruime assortiment kit

Voor het bestellen van kit bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar: Een kit voor het afdekken van vochtige ruimtes? Assortiment siliconenkit
Een kit voor het afdichten van scheuren, kieren en naden? Bekijk het assortiment Acrylaatkit Een kit voor het afdichten van aansluitvoegen in beglazingssystemen. Bekijk het assortiment Beglazingskit. Een kit voor het brandwerend afdichten van aansluitvoegen en naden. Bekijk het assortiment hittebestendige kit.

Het opbrengen van kit

Op aanbrengen van kit doet u met een kitspuit of kitpistool. PontMeyer heeft een ruim assortiment van kwalitatief hoogstaande producten die ideaal zijn voor het verwerken van uw kitwerk. Zo hebben wij zeer stabiele handpistolen met versterkte mechanischeoverbrenging voor kokers van verschillende afmetingen. Ook zijn ze voorzien van een automatische deblokkering in de handgreep. Instelbare handgreep. Bekijk dan ons assortiment kitspuiten.