text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Deur met kozijn

Een nieuwe deur plaatsen kan eenvoudig met een kant-en-klare binnendeur met kozijn. De deuren zijn al afgehangen in het kozijn en de deur en kozijn combinatie kan eenvoudig geplaatst worden in een wandconstructie. De deur met kozijn combinatie kun je inmetselen, plaatsen in metal stud wanden of in wanden met houten regelwerk.

6 producten gevonden

De binnendeuren zijn gemaakt van honingraat, waarbij veel van onze deuren zijn gemaakt in combinatie met FSC gecertificeerd hout. Daarnaast zijn de deuren voorzien van deurbeslag. Kies je liever voor een ander deurbeslag? Bij Pontmeyer is het ook mogelijk om het standaard deurbeslag te vervangen door zelfgekozen deurbeslag. De deuren en het kozijnwerk zijn reeds gegrond waardoor deze alleen nog afgeschilderd dienen te worden.

Brandvertragende deur met kozijn

Bij PontMeyer vind je in het assortiment ook brandvertragende deuren met kozijn. De brandvertragendheid van een brandvertragende deur met kozijn bedraagt 30 tot 60 minuten. Hiermee voldoen deze deuren in veel gevallen aan het bouwbesluit.

Naast deuren met een kozijn vind je bij PontMeyer ook losse binnendeuren en buitendeuren.

Deur met kozijn kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je een deur met kozijn kopen bij PontMeyer? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt je persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel een bestelling. Wij hebben de meeste binnendeurkozijnen voor je op voorraad. Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.