text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Decoratieve platen

Decoratieve platen zijn multi-inzetbaar. Zo gebruik je ze voor het afwerken van wanden en plafonds, maar ook als werkblad voor in de keuken. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en afwerkingen. Zo is er voor elk project een geschikte decoratieve plaat.

432 producten gevonden

Wil je zelf platen bewerken? Kijk dan naar onze andere platen. Spaanplaat kun je eenvoudig bewerken, frezen of schilderen. Daarnaast zijn multiplex en MDF platen ook uitermate geschikt om zelf decoratieve platen te maken. Je kunt zelfs denken aan betonplex wit, plexiglas en OSB gekleurd. Zo maak je jouw interieur uniek!

Decoratieve platen kopen bij PontMeyer

De juiste decoratieve plaat gevonden voor jouw project? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste platen voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.