text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Plexiglas

Plexiglas is gemaakt van kunststof en wordt vaak gebruikt als vervanger van glas, lichtkoepels of heldere golfplaten. Plexiglas is officieel de merknaam voor dit product. Het is namelijk gemaakt van methylmethacrylaat. Plexiglas staat daarom ook wel bekend als acrylaat, acrylglas of PMMA.

28 producten gevonden

Eigenschappen plexiglas

Plexiglas is transparant, lichtdoorlatend en makkelijk te bewerken. Door de hoge lichtdoorlaatbaarheid is het zelfs transparanter dan glas. Het is daarnaast sterker dan glas en 50% lichter in gewicht. Je ziet plexiglas daarom steeds vaker in kassen, schuren en garages. Daarnaast wordt het ook in deuren en zelfs als lampenkap gebruikt. Toch liever glas in je deur? Kijk dan naar onze glas en panelen t.b.v. deuren.

Assortiment plexiglas

In ons assortiment kun je kiezen uit helder en opaal plexiglas. Opaal plexiglas is niet doorzichtig en wordt daarom ook wel melk plexiglas genoemd. Het wordt vaak gebruikt voor reclamedoeleinden. Omdat plexiglas niet scherft als het stukgaat, is het veiliger dan gewoon glas.

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende maten. Zo hebben we 3000x980 mm tot 7000x1230 mm in het assortiment.

Plexiglas kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je plexiglas kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste plexiglas platen voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.