text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Wandpanelen

Wandpanelen worden toegepast om binnenmuren of grote ruimtes te verfraaien. Wandpanelen vervangen de standaard geverfde of behangde muur. Dankzij het handige kliksysteem plaats je de decoratieve wanden eenvoudig en je bent niet afhankelijk van een stucadoor.

23 producten gevonden

In ons aanbod heb je de keuze uit spaanplaat wandpanelen van drie merken: Ambiwalls, Walls2Paint en Agnes One-Step. De wandpanelen van Ambiwalls en Walls2Paint worden enkel toegepast op wanden, bijvoorbeeld als lambrisering. De panelen van Agnes One-Step worden daarentegen ook gebruikt voor de decoratieve afwerking van plafonds.

Alle wandpanelen breng je eenvoudig aan, dankzij de handige kliksystemen. Hierdoor realiseer je een zo goed als naadloos resultaat voor de wanden. Daarnaast kort je de platen eenvoudig in. Zo zijn de platen snel, simpel en droog te plaatsen.

Opzoek naar houten wandpanelen? Deze kun je uiteraard ook zelf maken, bijvoorbeeld van vuren latten, steigerhout , hardhouten latten of eiken meubelpanelen. Advies nodig? Onze medewerkers in de vestigingen en bij de klantenservice helpen je graag!

Wandplaten kopen bij PontMeyer

De juiste wandpanelen gevonden voor jouw project? Maak eenvoudig in twee stappen een account aan om de prijzen in te kunnen zien. Vervolgens plaats je eenvoudig de bestelling online. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.