text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Afwerking toplaag
Netto kopmaat (mm)
Kleurgroep
Collectie
Netto breedte (mm)
Toepassingsgebied
Milieucertificaat
Houtsoort
Kleurnummer
Toepasbaarheid
Kleur
Filter 141 resultaten

Systeemplafond

Een systeemplafond is een constructie die bestaat uit een ophangsysteem en plafondplaten. Deze constructie wordt enkele tientallen centimeters onder het bouwplafond geplaatst. De ruimte hiertussen is geschikt voor het wegwerken van leidingen, elektriciteit en armaturen. Deze ruimte wordt ook wel plenum genoemd.

141 producten gevonden

Systeemplafonds zijn niet alleen handig voor het wegwerken van kabels en dergelijke, ze zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Wanneer een paneel beschadigd is of er extra verlichting gecreëerd moet worden, kan het paneel eenvoudig gewisseld worden. Daarnaast zijn sommige platen voor het systeemplafond ook geluidsisolerend en brandwerend. Ook vind je in ons assortiment allerlei bijbehorende materialen voor jouw systeemplafond.

Systeemplafonds kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je systeemplafonds kopen bij PontMeyer? Bekijk dan ons assortiment. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je inloggen, jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel een bestelling. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je van harte welkom in één van onze vestigingen.