text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Profielen

Profielen worden gebruikt om hoeken, naden of overgangen perfect af te werken. PontMeyer heeft een ruim assortiment aan profielen. Wij verkopen verschillende materialen, zoals aluminium profielen en kunststof profielen. Daarnaast zijn er ook meerdere vormen profielen, zoals een hoekprofiel of U-profiel. Profielen worden vaak gebruikt voor het afwerken van stucwerk, gipsplaten en tegelwerk.

78 producten gevonden

Welk profiel moet ik gebruiken?

Bij het maken van een keuze voor het profiel zijn toepassing en smaak het belangrijkste. Voor het afwerken van een hoek heb je een hoekprofiel nodig. Bij het afwerken van randen kun je kiezen tussen een T-profiel, L-profiel of zelfs U-profiel. De letters staan voor de vorm van het profiel. Kijk daarom altijd naar de vorm van hetgeen je wil afwerken of verstevigen. Hierna kun je het profiel kiezen dat het beste bij jouw klus past

Naast de vorm van het profiel kun je ook het materiaal kiezen. Wil je een licht profiel? Kies dan voor aluminium of kunststof. Wil je juist gaan voor een stevig profiel? Kies dan voor stalen profielen.

Profielen kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je profielen kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste profielen voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.