text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Afwerking toplaag
Breedte (mm)
Kleurgroep
Collectie
Garantie
Garantie periode
Brandklasse
Milieucertificaat
Filter 29 resultaten

Plafondplaat

29 producten gevonden

Onderdeel van het systeemplafond is de plafondplaat. De plafondplaat is het meest bepalend voor de uiteindelijk sfeer van het interieur. Binnen PontMeyer hebben we een ruime keuze met betrekking tot de plafondplaat. Dit zijn de meest gangbare uitvoeringen als het gaat om het systeemplafond. Op deze pagina vindt u alles wat we op dit vlak te bieden hebben. Ook de andere benodigdheden voor het systeemplafond vindt u bij PontMeyer.

Andere benodigdheden bij de plafondplaat

De plafondplaat is onderdeel van het systeemplafond. Voor het systeemplafond zijn een aantal aanvullende onderdelen nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het omrandprofiel. Dit zijn profielen om de plafondplaat heen zodat deze gemakkelijk bevestigd kan worden. Ook zijn er de zogenaamde plafond plinten. Hiermee werkt u de randen van het plafond mooi af. Alternatief voor plafond plinten is lijstwerk. Bij een klassiek interieur wordt vaak voor sierlijk lijstwerk gekozen.

Eigenschappen plafondplaat

Bij de plafondplaat is het belangrijk om goed op de eigenschappen te letten. Dit kan essentieel zijn voor de voorwaarden die er zijn voor uw bouwproject. Veel van onze plafondplaten hebben namelijk een goede geluidsisolerende werking. Naast dit hebben veel van onze platen ook een brandwerende of brandvertragende werking. Dit kan een belangrijk element zijn om voldoende veiligheid te creëren binnen uw bouwproject. Ander belangrijke eigenschappen is de voorwaarden die gesteld zijn aan de uitstraling, hygiëne en akoestiek binnen het gebouw. De plafondplaten en dus ook het systeemplafond spelen een belangrijke rol in bijvoorbeeld de akoestiek binnen een gebouw, maar kunnen ook een belangrijke bijdrage leveren aan de hygiëne.

Plafondplaat kopen bij PontMeyer

Bij PontMeyer vindt u een ruim assortiment aan plafondplaten. De meeste van deze artikelen zijn op voorraad waardoor we snel en betrouwbaar kunnen leveren. Voor 13.00 uur besteld betekent dat we de volgende dag al kunnen leveren. Naast bezorgen kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om af te halen in één van onze vestigingen. We hebben vestigingen door heel het land. De meeste daarvan hebben het unieke drive inn concept. U kunt met uw bus naar binnen rijden en dus altijd droog laden. Op onze vestigingen pagina kunt u zien welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is. Als u nog verdere aanvullende vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan tussen 07.00 uur en 19.00 uur tot uw beschikking.