text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Underlayment 18 mm

9 producten gevonden

Ben je op zoek naar underlayment platen van 18 mm? De platen in ons assortiment zijn gemakkelijk te bewerken. PontMeyer heeft platen in verschillende binnen- en dekfineren, waaronder fins vuren, grenen en elliotis pine.

Underplayment plaat 18 mm

18 mm underlayment platen worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Zo worden ze gebruikt voor het bouwen van een scheidingswand, het maken van kozijnen of als dak- of vloerplaat. In de meeste gevallen worden de platen gebruikt als basis voor een wand of plafond en wordt deze vervolgens afgewerkt. Echter zien we steeds vaker dat men de platen in het zicht houdt, voor een stoere industriële uitstraling van de ruimte.

underlayment 18 mm platen zijn sterk en eenvoudig machinaal of met de hand te bewerken. Je kunt kiezen tussen een vlakke zijkant of een zijkant met tong en groef die je eenvoudig in elkaar kunt schuiven.

Niet alleen underlayment platen van 18 mm worden steeds vaker gekozen als muurbedekking. Zo kun je ook kiezen voor vuren latten om de wand een luxe uitstraling te geven. Of geef de woning een meer landelijke sfeer met steigerhout.

Soorten en afmetingen van de 18 mm underlayment platen bij PontMeyer

In ons assortiment vind je 18 mm platen in twee verschillende afmetingen:

  • 244x122 cm
  • 122x244 cm

Alle underlayment 18 mm platen zijn FSC of PEFC-gecertificeerd. Dit houdt in dat de platen afkomstig zijn van hout uit verantwoord beheerde bossen. Hiervoor worden de volgende houtsoorten gebruikt:

  • Elliotis pine
  • Fins vuren
  • Vuren Grenen
  • Radiata pine

Underlayment 18 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je underlayment 18 mm kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee eenvoudige stappen een account aan. Vervolgens kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en de juiste underlayment 18 mm bestellen. Wij hebben ook regelmatig acties. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of kijk naar onze Bouwkrant.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.