text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Dikte (mm)
Afmeting (mm)
Milieucertificaat
Filter 1 resultaten

Fins vuren underlayment

Fins vuren underlayment platen zijn opgebouwd uit meerdere fineerlagen en hebben een strakke, gladde en mooie zichtzijde. In vergelijking met Elliottis Pine underlayment en Radiata Pine underlayment zijn ze licht in gewicht. De platen zijn daarom eenvoudig te verwerken. Het Fins vuren underlayment assortiment van PontMeyer bestaat uit 9 mm, 12 mm en 18 mm Fins vuren underlayment.

Fins vuren underlayment 18 mm

Fins underlayment 18 mm is zeer geschikt als vloerplaat. Het is sterk en daarom ideaal voor constructieve doeleinden. Wil je meer weten over een underlayment vloer? Lees dan ons artikel over underlayment ondervloeren leggen.

Fins vuren toepassen

De platen worden veelal toegepast in woning- en utiliteitsbouw, maar ook bij renovatie. Fins vuren underlayment is vanwege zijn fineer zeer geschikt voor zichtwerk. Deze plaat wordt veel gebruikt voor het afwerken van vloeren en wanden. Ook kun je het gebruiken voor de afwerking van meubels, zoals kasten, tafels en bureaus. Houd er rekening dat Fins vuren bol kan gaan staan als deze niet over het gehele oppervlak worden vastgeschroefd.

Fins vuren underlayment kopen bij PontMeyer

De juiste Fins vuren underlayment gevonden voor jouw project? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste producten voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van als onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.