text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Elliottis

4 producten gevonden

Elliottis pine

Elliotis pine is een multiplex plaat opgebouwd uit verschillende lagen pine hout. Het is verkrijgbaar in de afmeting 2440x1220mm met een dikte van 9mm, 12mm of 18mm. Elliotis pine is watervast verlijmd en kan hierdoor tijdelijk in vochtige ruimtes worden gebruikt. Elliotis pine is niet geheel vlak en kenmerkt zich door zijn grove opbouw en de zichtbare kwasten. Elliotis pine is de budget plaat uit het assortiment van PontMeyer.

Toepassing elliotis pine

Elliotis pine is geschikt voor binnen en buitentoepassingen. Elliotis pine kan niet langdurig tegen vocht, het product kan tijdelijk buiten worden gebruikt. Elliotis pine kunt u toepassen voor het aftimmeren van kozijnen tijdens verbouwingen of als scheidingswand die u verder kunt afwerken. Elliotis pine kunt u tijdelijk buiten toepassen voor bijvoorbeeld stortkokers of verloren bekistingen.

Verwerking elliotis pine

Elliotis pine platen kunt u op maat zagen door een medewerker in de PontMeyer vestiging. U kunt de plaat inkorten met een tafelzaag. Elliotis pine kunt u bevestigen door deze te nagelen of te schroeven. Elliotis pine heeft verder geen nabehandeling nodig.

Elliotis pine koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.