text.skipToContent text.skipToNavigation

Pontmeyer Tilburg

Adres

Orionstraat 20
5015 BR Tilburg

Route naar de vestiging 013-4620200

tilburg@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel online

Om uw bezoek aan onze vestiging nog soepeler te laten verlopen, kunt u alvast online bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw materiaal op voorraad ligt op het moment van afhalen bij de vestiging. Wij helpen u met het pakken en inladen van de bestelde goederen.
Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Tilburg is al vanaf de oprichting van PontMeyer een gevestigde naam in de omgeving van Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Het Hoekse, Vijfhuizen en Hulten. In onze houthandel en bouwmarkt PontMeyer Tilburg vindt u een breed assortiment aan bouwmaterialen. U vindt hier velerlei plaatmateriaal, houtsoorten, ijzerwaren, gereedschappen en bevestigingsmaterialen voor elke klus.

Groothandelsprijzen

PontMeyer kan grote partijen hout en bouwmateriaal leveren tegen scherpe prijzen. Als u ook goedkoop hout en bouwmateriaal wilt kopen, maak dan een account aan. U kunt dan direct de prijzen van onze materialen inzien. Dit vraagt weinig van uw tijd: u kunt zich binnen een minuut online registreren. Voor grote projecten kunt u bij ons een offerte aanvragen.

PontMeyer heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk hiervoor op de website of informeer bij uw vestiging.

Vakkennis en service

In onze vestiging in Tilburg vindt u een team van specialisten, dat u adviseert bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om gevelmateriaal, gereedschappen of deuren: wij hebben de kennis in huis. Daarnaast staan wij in goed contact met onze leveranciers die, mocht het nodig zijn, ons ook nog kunnen ondersteunen.

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Tilburg heeft een drive-in afhaalcentrum waar u uw materialen overdekt kunt inladen. De medewerkers van het afhaalcentrum zullen u hier vanzelfsprekend op een prettige manier mee helpen. Ook beschikken wij hier over een platenzaag waarmee het plaatmateriaal op maat gezaagd kan worden. Verder zult u er een uitgebreide shop vinden met meer dan 5.000 artikelen.

Natuurlijk kunnen de materialen ook worden bezorgd. Wij beschikken over een groot logistiek centrum in Tilburg vanwaar wij heel Zuid-Nederland beleveren. Voor materialen uit voorraad geldt: voor 12.00 uur besteld, is morgen geleverd.

A-merken voor de bouw

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Tilburg heeft een uitgebreid assortiment materialen voor de professionele bouwer. Echter, particulieren kunnen hier uiteraard ook gebruik van maken. Met het “One stop shopping” principe kunt u bij ons terecht voor alle materialen die u nodig heeft voor uw klus. Dit bespaart u veel tijd en geld.

Showroom

Wij beschikken in houthandel en bouwmarkt PontMeyer Tilburg over een deurenshowroom waar u uw klanten de gewenste deur kunt laten uitzoeken. Daarnaast vindt u hier een assortiment schuifdeurkasten en kunt u ook verschillende houten vloeren bekijken.

Bereikbaarheid

U vindt ons in de Orionstraat op industrieterrein Loven. Hierdoor zijn wij makkelijk bereikbaar en bent u ook zo weer onderweg naar uw klus.