text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Amsterdam Zuidoost

Adres

Van der Madeweg 16a+b
1114 AM Amsterdam-Duivendrecht

Route naar de vestiging 020-5926600

amsterdamzuidoost@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
06:30 - 17:00
di
06:30 - 17:00
wo
06:30 - 17:00
do
06:30 - 17:00
vr
06:30 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer is de grootste houthandel en bouwmarkt in regio Amsterdam, Amstelveen, Duivendrecht, Diemen en Abcoude. Naast de vestiging in Amsterdam Zuidoost heeft PontMeyer in Amsterdam ook vestigingen aan de Rigakade en het Zeeburgerpad. PontMeyer Amsterdam Zuidoost levert een uitgebreid assortiment bestaande uit steigerhout, tuinhout en douglas hout aan iedere klusser.

Bouwmaterialen en hout kopen bij bouwmarkt Amsterdam Zuidoost scheelt tijd, die je weer aan de klus kunt besteden. Bespaar nog meer tijd door jouw bouwmaterialen en hout online te bestellen.

Groothandelsprijzen

Bij houthandel Amsterdam Zuidoost vind je de beste bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak eenvoudig en snel een account aan. Je ziet dan direct jouw persoonlijke prijzen in van ons hout en bouwmaterialen. Ben je bezig met een groot project? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model op.

PontMeyer heeft ook regelmatig aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk voor meer informatie op onze actiepagina of informeer bij jouw vestiging.

Vakkennis en service bij PontMeyer Amsterdam Zuidoost

Het team van PontMeyer Amsterdam Zuidoost bestaat uit vakkundige medewerkers, die je graag adviseren over het gebruik en de toepassingen van hout en bouwmaterialen. Ons team kan je alles vertellen over het hout in ons assortiment, waaronder het tuinhout en andere tuinmaterialen.

Daarnaast kun je bij PontMeyer Amsterdam Zuidoost gebruik maken van onze zaagservice, slijpservice en verfmengservice. Passen alle gekochte materialen niet in jouw wagen? Maak dan kosteloos gebruik van onze aanhanger.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere aannemer en klusser kan bij PontMeyer online bouwmaterialen en hout bestellen. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen. In onze webshop vind je meer informatie over onze producten en voorraden. In jouw persoonlijke omgeving maak je projecten aan en sla je jouw favoriete artikelen per project op.

Showroom van PontMeyer Amsterdam Zuidoost

In de showroom van PontMeyer Amsterdam Zuidoost vind je een selectie aan deuren van ComfiDoor, Skantrae, Svedex en Weekamp. Daarnaast kun je onze keukens van ComfiKitchen en verschillende gevelstenen bekijken. Ook hebben we showborden met UPM, Cedral en Keralit dakrandpanelen. Je kunt tevens UPM samples aanvragen.

PontMeyer Amsterdam Zuidoost bereiken

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amsterdam Zuidoost is uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam, Amstelveen, Duivendrecht, Diemen en Abcoude. PontMeyer Amsterdam Zuidoost grenst aan de Ring van Amsterdam en is gelegen op de van der Madeweg.

Kom langs bij PontMeyer Amsterdam Zuidoost voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar.