text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Amsterdam

Adres

Rigakade 28-30
1013 BC Amsterdam

Route naar de vestiging 020-6827005

amsterdam@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
06:30 - 17:00
di
06:30 - 17:00
wo
06:30 - 17:00
do
06:30 - 17:00
vr
06:30 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Het drive-in afhaalcentrum van houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amsterdam Rigakade heeft het ruimste assortiment aan hout, plaatmateriaal en gereedschappen in de regio Amsterdam West, Westpoort, Nieuw-West, Sloten, Osdorp, Slotervaart, Badhoevedorp, Halfweg, Zwanenburg, Amsterdam Noord, Schinkel en Akerpoort. Wil je advies over de beste materialen voor jouw klus? Bij PontMeyer Amsterdam Rigakade ben je aan het juiste adres voor het kopen van bouwmaterialen en hout. Ons assortiment bestaat onder andere uit hardhouten planken, Douglas planken en PIR isolatiemateriaal.

Groothandelsprijzen

Met de gratis inkoopkaart kun je bij bouwmarkt Amsterdam Rigakade bouwmaterialen en hout kopen tegen groothandelsprijzen. Naast het standaard assortiment hebben wij regelmatig voordelige partijen hout en plaatmateriaal beschikbaar. Bezig met een groot project? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model op.

Vakkennis en service bij PontMeyer Amsterdam Rigakade

De vakkennis bij PontMeyer Amsterdam Rigakade is zeer groot. Je kunt bij ons terecht voor vragen over houtsoorten, bewerkingsvoorschriften, gereedschappen, laminaat en nog veel meer. Ook de services die geleverd worden in Amsterdam Rigakade zijn uitstekend. In onze vestiging kunnen we jouw hout- en plaatmateriaal voor je op maat zagen. Daarnaast kun je hier verf laten mengen en zaagbladen laten slijpen.

Heb je een levering binnen de ring van Amsterdam? Dan kunnen we onze supersprinter, voorzien van een kraan, inzetten. Door de supersprinter zijn we flexibel in het leveren van onze hout- en bouwmaterialen. Wil je jouw bestelling op hoogte laten lossen? Neem dan contact op met PontMeyer Amsterdam Rigakade.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Naast het bestellen in de vestiging is er ook de mogelijkheid om online bouwmaterialen en hout te bestellen. In ons online assortiment zijn ruim 30.000 artikelen verkrijgbaar. In onze webshop vind je meer informatie over de producten en voorraden. Je kunt meerdere projecten aanmaken en de benodigde artikelen per project opslaan. Daarnaast kun je zelf een leverdatum kiezen, veilig online bestellen en betalen via iDEAL of op rekening.

Showroom van PontMeyer Amsterdam Rigakade

Heb je online artikelen gezien en wil je die in het echt zien? Bezoek dan de showroom van PontMeyer Rigakade. Hier vind je voorbeelden van deuren van de merken ComfiDoor, Svedex, Skantrae en Weekamp. Daarnaast vindt je in onze showroom een ruime opstelling aan UPM vlonderplanken en een blok aan ComfiKitchen keukens.

PontMeyer Amsterdam Rigakade bereiken

De houthandel en bouwmarkt Amsterdam Rigakade is gelegen in de Houthavens van Amsterdam. Kom je vanaf de A10? Neem dan de afslag Amsterdam Hemhavens. PontMeyer Amsterdam Rigakade is gelegen aan de Rigakade te Amsterdam.

Kom langs bij PontMeyer Amsterdam Rigakade voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar!