text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Westland

Adres

Mercuriusplein 1
2685 LP Poeldijk

Route naar de vestiging 0174-243666

westland@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Westland in Poeldijk is een houthandel en bouwmarkt voor de regio Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Naaldwijk, Hoek van Holland, ’s Gravenzande, Monster, Wateringen en Honselersdijk. Deze vestiging is gespecialiseerd in het leveren van plaatmateriaal ten behoeve van de auto-industrie en autobetimmering. Daarnaast vind je in deze vestiging ook een breed assortiment aan bouwmaterialen, hout en ijzerwaren.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij onze houthandel in Poeldijk vind je de beste bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Wil jij goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak dan eenvoudig en snel een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Bezig met een groot project en wil je liever een prijs op maat? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Vakkennis en service bij PontMeyer Westland

Onze vakkundige medewerkers bij PontMeyer Westland vertellen je alles over plaatmaterialen. Bij deze vestiging kun je gebruik maken van de zaagservice en slijpservice. Tevens is er een verfmengmachine aanwezig. Daarnaast is er een OCI en EDI koppeling mogelijk met jouw systeem.

Ook het bezorgen van de bestelling is mogelijk. Zo zijn er spoedbestellingen mogelijk en lossen we zelfs op water en op hoogte indien nodig.

Onze showroom

In de showroom bij PontMeyer Westland vind je een selectie aan deuren van onder andere Svedex, ComfiDoor, Weekamp en Skantrae. Daarnaast is er een kleine opstelling aan keukens van ComfiKitchen en toiletten van Comfisani. In onze showroom vind je ook UPM showboarden.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere klusser en aannemer kan bij PontMeyer online bouwmaterialen en hout bestellen. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen en wordt regelmatig uitgebreid. In onze webshop vind je meer informatie over onze producten en de voorraden. Log in om jouw persoonlijke projecten aan te maken en jouw favoriete artikelen per project op te slaan.

Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

PontMeyer Westland bereiken

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Westland is goed te bereiken vanuit Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Naaldwijk, Hoek van Holland, ’s Gravenzande, Monster, Wateringen en Honselersdijk. De vestiging bevindt zich op Mercuriusplein 1 te Poeldijk en ligt dichtbij de kruising van de N211 en de N213. Kom snel langs of neem contact op met de vestiging. Dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat!