text.skipToContent text.skipToNavigation

Pontmeyer Westland

Adres

Mercuriusplein 1
2685 LP Poeldijk

Route naar de vestiging 0174-243666

westland@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel online

Om uw bezoek aan onze vestiging nog soepeler te laten verlopen, kunt u alvast online bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw materiaal op voorraad ligt op het moment van afhalen bij de vestiging. Wij helpen u met het pakken en inladen van de bestelde goederen.
Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

PontMeyer Westland in Poeldijk is een houthandel en bouwmarkt voor de regio Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Naaldwijk, Hoek van Holland, ’s Gravenzande, Monster, Wateringen en Honselersdijk. Hier vindt u bouwmaterialen, plaatmateriaal, verschillende soorten hout, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen.

Groothandelsprijzen

Bij PontMeyer Westland kunt u tegen een scherpe prijs grote partijen hout en bouwmaterialen kopen. Als u zich online aanmeldt, krijgt u gratis een inkoopkaart. Met deze inkoopkaart kunt u gemakkelijk bij PontMeyer Westland uw artikelen afhalen. Heeft u een groot project? Neem dan contact op met PontMeyer Westland. Zij zullen een mooie offerte voor u maken.

Vakkennis en service

In de drive-in van PontMeyer Westland staat een deskundig team klaar om u te helpen. U kunt advies vragen over de materialen die u nodig heeft voor uw klus. Wilt u uw platen of hout op maat laten zagen? Dit is direct mogelijk bij PontMeyer Westland. Tevens zijn er mogelijkheden voor speciale bewerkingen met een C&C frees. PontMeyer Westland is gespecialiseerd in het leveren van plaatmateriaal t.b.v. de auto industrie en auto betimmering. Daarnaast leveren wij veel plaatmateriaal t.b.v. de auto-industrie en autobetimmering

Assortiment

PontMeyer Westland levert zeer veel soorten hout en plaatmateriaal voor interieurbouw. We hebben tevens verschillende soorten nieuw en gebruikt steigerhout in het assortiment. Dit is bijzonder geschikt voor het maken van steigerhouten meubelen. Daarnaast biedt de drive-in een uitgebreid assortiment ruwbouw- en afbouwmaterialen, projectdeuren en dakramen, trappen en panelen. Ook zijn Bribus keukens uit voorraad leverbaar.

Tevens heeft PontMeyer Westland een ruime bouwwinkel met uitgebreid assortiment tegellijmen, verf, pvc, lijmen, kitten, (elektrische) gereedschappen en ijzerwaren. Wij kunnen ook verf voor u in elk kleur mengen in zeer hoge kwaliteit. Daarnaast vindt u hier een zeer uitgebreid assortiment deuren van de A-merken Svedex, ComfiDoor, Weekamp en Skantrae. Bovendien presenteren wij alle mogelijkheden voor ons eigen merk keuken ComfiKitchen. U kunt hier op overzichtelijke wijze uw keuken samenstellen.

Bereikbaarheid

U vindt de houthandel en bouwmarkt PontMeyer Westland op het Mercuriusplein 1 te Poeldijk. Het ligt dichtbij de kruising van de N211 en de N213. Kom langs of neem contact op met de vestiging. De koffie staat klaar!