text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Utrecht

Adres

Fermiweg 95
3542 CB Utrecht

Route naar de vestiging 030-2470111

utrecht@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

In de omgeving van Utrecht, Maarssen, Vleuten, Lage Weide, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Woerden, Breukelen, Mijdrecht, Vianen, Bilthoven, Driebergen, Culemborg en Overvecht vind je houthandel en bouwmarkt PontMeyer Utrecht. Onze houthandel in Utrecht levert een uitgebreid hout assortiment met onder andere tuinhout, steigerhout en Douglas hout. Naast hout vind je ook ander bouwmateriaal in onze bouwmarkt, zoals bijvoorbeeld elektrisch gereedschap, binnendeuren en kozijnen.

Bespaar tijd door jouw bouwmaterialen en hout online te bestellen. We beschikken over een drive-in, waar je met jouw wagen naar binnen kunt rijden en droog de benodigde materialen inlaadt. Zo ben je snel weer onderweg met de juiste hout- en bouwmaterialen.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij onze houthandel in Utrecht vind je de beste bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Wil jij goedkoop hout- en bouwmaterialen kopen? Maak eenvoudig en snel een account aan om jouw persoonlijke prijzen in te zien. Bezig met een groot project en wil je liever een prijs op maat? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Naast de reguliere prijzen zijn er ook regelmatig aanbiedingen bij PontMeyer. Kijk voor meer informatie op onze actiepagina of informeer bij onze collega’s in de vestiging PontMeyer Utrecht.

Vakkennis en service bij PontMeyer Utrecht

Bij onze houthandel en bouwmarkt in Utrecht kunnen we je alles vertellen over het hout en andere artikelen in ons assortiment. Ons team bestaat uit vakkundige medewerkers, die je graag adviseren over het gebruik en de toepassingen van het hout en andere bouwmaterialen.

Bij PontMeyer Utrecht kun je gebruik maken van onze zaagservice voor hout, plaat, en gevel materiaal. Daarnaast bieden wij ook een verfmeng- en een slijpservice.

De showroom van PontMeyer Utrecht

In de showroom van PontMeyer Utrecht vind je een selectie aan mooie deuren van onder andere merken zoals Svedex, ComfiDoor, Weekamp en Skantrae. Daarnaast kun je ook gevelwanden van Protex en Trespa gevelbekleding. Bij PontMeyer Utrecht kun je tevens UPM samples aanvragen.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedereen kan bij PontMeyer online bouwmaterialen en hout bestellen, van aannemer tot klusser. Ons online assortiment bestaat uit ruim 30.000 artikelen en wordt regelmatig uitgebreid. In de webshop vind je meer informatie over de producten en actuele voorraden. Wanneer je inlogt op jouw persoonlijke omgeving kun je persoonlijke projecten aanmaken en je favoriete artikelen per project opslaan.

PontMeyer Utrecht bereiken

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Utrecht is uitstekend bereikbaar vanuit Utrecht, Maarssen, Vleuten, Lage Weide, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Woerden, Breukelen, Mijdrecht, Vianen, Bilthoven, Driebergen, Culemborg en Overvecht. PontMeyer Utrecht is te vinden op de Fermiweg 95 in Utrecht.

Kom langs bij PontMeyer Utrecht voor al je vragen. De koffie staat voor je klaar.