text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Filter 84 resultaten

Dakisolatieplaten

84 producten gevonden

Dakisolatieplaten zijn ontworpen om warmteverlies via het dak te verminderen. Omdat gemiddeld 33% van warmte verloren gaat via het dak, hebben deze platen veel rendement.

Welke isolatiematerialen zijn er voor dakisolatieplaten?

Dakisolatieplaten zijn er in verschillende materialen, dit zijn:

  • Steenwol: geschikt voor vochtige omgevingen en zijn brandveilig.
  • PIR dakisolatie: uitstekende thermische isolatie-eigenschappen, waardoor je energiebesparingen en een comfortabele binnentemperatuur bereikt. Ook zijn dit de dunste platen.
  • Vlaswol: dit is de milieuvriendelijkste keuze en zorgt ook voor energiebesparing.
  • Glaswol: deze platen zijn duurzaam en vochtbestendig.

Hoe installeer je dakisolatieplaten via de binnenzijde?

Dakisolatie kan op diverse manieren worden uitgevoerd. Het isoleren van binnenuit wordt vaak aangeduid als "koud dak isolatie". Bij een hellend dak worden de dakisolatieplaten tussen de houten balken van de dakconstructie geplaatst. In het geval van een plat dak constructie worden de platen geïnstalleerd tussen de balken onder het dakbeschot.

Hoe installeer je dakisolatieplaten via de buitenzijde?

Het isoleren van het dak vanaf de buitenzijde is een arbeidsintensiever proces, omdat de dakbedekking eerst moet worden verwijderd. Vervolgens worden de dakisolatieplaten aan de buitenkant aangebracht voordat de dakbedekking weer wordt teruggeplaatst.

Dakisolatieplaten kopen bij PontMeyer?

Ben je er uit welke dakisolatieplaten je wilt kopen? Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wil je op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.