text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Toon meer Toon minder
Materiaalsoort
Toon meer Toon minder
Merk
Toon meer Toon minder
Brandklasse
Toon meer Toon minder
Dikte (mm)
Toon meer Toon minder
Filter 262 resultaten

Dakisolatie

262 producten gevonden

Dakisolatie

Dakisolatie is een van de meest belangrijke vormen van isolatie, omdat 25% tot 30% van de warmte verloren gaat via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat de opstijgende warmte beter behouden blijft, waardoor er minder gestookt hoeft te worden om het huis op temperatuur te houden. Investeren in goede dakisolatie is dus zeker de moeite waard. Er bestaan twee vormen van dakisolatie. Namelijk het isoleren van een plat of van een hellend dak.

Isolatie plat dak

Plat dak isolatie kan van binnenuit en van buitenaf. Als u van buitenaf isoleert plaatst u de isolatie direct onder de dakbedekking. Dit wordt vaak gedaan door middel van dak isolatieplaten van PIR of XPS. Een dak isolatieplaat is drukvast en beloopbaar.

Als u ervoor kiest om van binnenuit te isoleren plaatst u de isolatie tegen de onderkant van het platte dak. Wij raden u aan om bij deze toepassing gebruik te maken van steenwol, glaswol, minerale wol of houtvezelplaten. Dit wordt ook wel een koud dak constructie genoemd. Het is belangrijk dat u ook een isolatiefolie gebruikt bij het isoleren van uw platte dak. Dit voorkomt dat het isolatiemateriaal het vocht opneemt.

Isolatie hellend dak

Hellend dak isolatie vindt veelal plaats van binnenuit. U kunt gebruik maken van PIR, steenwol, glaswol, minerale wol en houtvezelplaten. Nadat het isolatiemateriaal is geplaatst kunt u de constructie afwerken met gipsplaten.

Als u toch van buitenaf uw schuine dak wilt isoleren, kunt u dat doen met PIR renovatieplaten. Deze platen zijn voorzien van drie tengels waardoor ze snel en eenvoudig worden aangebracht onder een bestaand dakbeschot.

Wilt u meer weten over een dak isoleren. Lees dan ons artikel over dak isolatie.

Dakisolatie kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u dakisolatie kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan dakisolatie. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste dakisolatie producten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.