text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PIR dakisolatie

17 producten gevonden

PIR dakisolatie zorgt voor efficiënte thermische isolatie, wat resulteert in het behoud van warmte en lagere energiekosten. PIR dakisolatie is beschikbaar in plaatvorm en met name geschikt voor het isoleren van schuine daken

Waarom gebruik je PIR voor dakisolatie?

PIR dakisolatie biedt een uitstekende oplossing voor het isoleren van daken, waar vaak aanzienlijk warmteverlies optreedt. Dit thermisch isolatiemateriaal behoudt efficiënt warmte, waardoor de energiekosten worden geminimaliseerd. Bovendien heeft PIR dakisolatie het voordeel dat het geen vocht opneemt en eenvoudig te verwerken is. Het is beschikbaar in plaatvorm en bij uitstek geschikt voor schuine daken. Je kunt van zowel aan de binnen- als buitenkant van het dak de PIR platen aanbrengen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor dakisolatie.

Benieuwd hoe je de PIR dakisolatieplaten het beste kunt verwerken? Lees dan ons artikel over hoe je effectief je dak kunt isoleren. Toch op zoek naar een ander soort dakisolatie? Bekijk dan ons aanbod aan glaswol, steenwol en houtvezel isolatie.

Welke diktes PIR dakisolatie zijn er?

We hebben de PIR dakisolatie in platen van verschillende diktes. De platen gaan van 30 mm dikte tot 160 mm dikte. Zit de juiste maat er niet tussen of heb je vragen over ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

Wil je PIR dakisolatie kopen bij PontMeyer?

Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste producten op voorraad. Hierdoor leveren we je bestelling in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen op het gewenste adres of de gewenste bouwlocatie. Uiteraard kun je PIR dakisolatie ook bij ons ophalen. Dan helpen wij je met het inladen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Wil je op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Bekijk dan onze actiepagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief.