text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Productgroep
Merk
Toepassing
Dikte (mm)
Rd-waarde
Brandklasse
Filter 3 resultaten

Vlas isolatie

3 producten gevonden

Vlas isolatie

Vlas isolatie, of vlaswol isolatie, is een natuurlijk en duurzaam isolatiemateriaal. Vlas is gemaakt van het restafval van de linnenproductie. De voordelen van vlas isolatie zijn de vocht- en temperatuurregulerende werking. Vlaswol isolatie is net als houtvezelisolatie een natuurlijk product. Het voordeel hiervan is dat de zon eerst het natuurlijke vocht uit het isolatiemateriaal laat verdampen en daarna pas opwarmt. Hierdoor duurt het langer voordat uw woning opwarmt, hierdoor is het product winterwarm en zomerkoel. Een ander groot voordeel van deze vorm van isolatie is de geluidsdempende kwaliteit.

Bij het gebruik van vlaswol dient u rekening te houden met de brandveiligheid. Vlas isolatie is namelijk brandbaarder dan de meeste isolatiesoorten. Ook liggen de prijzen van vlas isolatie gemiddeld hoger dan voor andere vormen van isolatie.

Vlaswol isolatie is zowel voor binnen als buiten geschikt. Vlas isolatie kan gebruikt worden voor:

Milieuvriendelijk isoleren met vlaswol isolatie

Vlas is een herwinbare grondstof met een korte groeifase. Daarbij is het product volledig afbreekbaar en herbruikbaar. Het product heeft ook geen kunstmatige meststoffen en/of bestrijdingsmiddelen nodig om te groeien en heeft daardoor een positieve CO2 balans.

Vlas isolatie kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u vlas isolatie kopen bij PontMeyer? Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste vlas isolatie producten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.