text.skipToContent text.skipToNavigation

Garantieplaten

 

  • 1(current)
27 producten gevonden
  • 1(current)

De naam zegt het al garantieplaten zijn hoogwaardig geproduceerde platen met een lange garantie van 10 tot wel 20 jaar. De platen zijn opgebouwd uit binnen fineren en dekfineer lagen. Garantie platen worden toegepast voor boeiborden, scheepsbouw, gevelbetimmering en interieurbouw. Wilt u meer weten over de verschillende soorten of over de verwerking van garantieplaten? Lees dan verder.

Soorten garantieplaten

Voor het bekleden van uw gevel zijn alle garantieplaten in het assortiment van PontMeyer geschikt. De garantieplaten zijn geschikt voor het buitengebruik, de goudgarant plaat leent zich ook voor tijdelijke vochtige ruimtes.

Voor de verwerking van boeiborden kunt u de bruynzeel regina mahonie, goudgarant en bruynzeel suprahecht gebruiken. Een veelzijdige plaat is de Buynzeel suprahecht die zich uitstekend leent voor toepassing in de scheepsbouw. Lange levensduur gewenst? Kies dan voor goudgarant platen.

Verwerking garantieplaten

U kunt de garantieplaten op maat zagen met een invalcirkelzaag. Na het zagen wordt geadviseerd om de zaagranden en schroefgaten af te werken met een triplex sealer. hiervoor dient u de randen eerst licht op te schuren U kunt de schroefgaten weg werken door deze te plamuren.

Garantieplaten koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.