text.skipToContent text.skipToNavigation

Garantieplaten

 

26 producten gevonden

Garantieplaten zijn hoogwaardig geproduceerde constructieplaten met een lange garantie van wel tien tot twintig jaar. De platen kunnen worden gebruikt voor verschillende buitentoepassingen, zoals gevelbetimmeringen, dakkapellen, luifels, boeiboorden en scheepsbouw. Ook zijn sommige garantieplaten te gebruiken voor interieurbouw. Bekijk ook eens ons assortiment aan underlayment platen, OSB platen, garantieplaten gegrond, okoume en okoume gegrond.

Garantieplaten kopen

Bent u op zoek naar multiplex garantieplaten? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan garantieplaten van verschillende merken, zoals Bruynzeel, Duraply, Goudgarant en Fortogarant. Deze platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, zoals 10mm, 12mm, 15mm, 18mm en 22mm. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, houtsoorten en uitvoeringen. Garantieplaten koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer. Wilt u graag online bestellen? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u onze prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

Toepassingen garantieplaten

Heeft u constructieplaten nodig om uw gevel mee te bekleden? Dan kunt u kiezen uit alle garantieplaten in het assortiment van PontMeyer. Deze zijn namelijk allemaal geschikt voor buitengebruik. De garantieplaat van Goudgarant leent zich ook voor toepassingen in tijdelijk vochtige ruimtes. Gebruik u garantieplaten om boeiboorden mee te verwerken? Hiervoor kunt u de Bruynzeel, Goudgarant en Bruynzeel suprahecht gebruiken. Deze laatste plaat leent zich ook uitstekend voor toepassingen in de scheepsbouw. Koopt u graag een multiplex garantieplaat met een lange levensduur? Kies dan voor de Goudgarant plaat.

Verwerking garantieplaten

U kunt de garantieplaten op maat zagen met een invalcirkelzaag. Na het zagen wordt geadviseerd om de zaagranden en schroefgaten af te werken met een triplex sealer. hiervoor dient u de randen eerst licht op te schuren U kunt de schroefgaten weg werken door deze te plamuren.

Garantieplaat en PontMeyer

Heeft u vragen over onze garantieplaten, of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor u beschikbaar en helpen u graag verder.