text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Beuken multiplex

Beuken multiplex bestaat uit meerdere lagen beuken houtfineer. Eén van de belangrijkste kenmerken van beuken is de hardheid. Beuken multiplex is harder dan berken multiplex of populieren multiplex. Hierdoor splintert het hout niet tot weinig. Desondanks is het eenvoudig te bewerken.

1 producten gevonden

Kenmerken beuken multiplex

Beuken multiplex heeft een warme kleur en een fijne structuur. De plaat geeft geen geur en smaak af, waardoor hij zeer geschikt is voor snijplanken en kinderspeelgoed. Deze platen van PontMeyer zijn voorzien van het FSC®- of PEFC®-keurmerk.

Je kunt kiezen uit vijf verschillende afmetingen beuken multiplex:

  • 10 mm
  • 12 mm
  • 15 mm
  • 18 mm
  • 30 mm

Wil je een meubel afwerken? Kies dan voor een plaat van 10 mm of 12 mm. Gebruik je beuken multiplex voor een plafond of vloer? Gebruik dan platen van 18 mm of 30 mm

Beuken multiplex kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je beuken multiplex kopen? Log in of maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste platen voor je op voorraad. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.