text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Dikte (mm)
Verpakking
Afmeting (mm)
Op band
Filter 7 resultaten

MDF gefineerd

Medium Density Fiberboard of MDF is een geperste plaat met een middelharde dichtheid. De houtvezels zijn gedroogd en door middel van harsen met elkaar verbonden. MDF is geschikt voor binnentoepassingen en kan afgewerkt worden met lak.

MDF fineer is dus een MDF plaat met een laagje fineer (dun laagje echt hout) die zorgt voor een uitstraling van een massieve houten plaat. Dat maakt deze platen uiterst geschikt bij de opbouw en afwerking van keukens, meubels en inbouwkasten.

MDF gefineerd kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijs van MDF gefineerd? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste MDF fineer aanschaffen. Wil je op de hoogte blijven van al onze lopende acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of kijk in onze Bouwkrant.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.