text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Kingspan Therma

23 producten gevonden

Ontdek Kingspan Therma: hoogwaardige isolatie met hoog rendement, eenvoudige installatie en duurzame, milieuvriendelijke eigenschappen voor jouw project.

Wat is Kingspan Therma?

Kingspan Therma levert eersteklas PIR isolatieplaten dankzij hun uitgebreide isolatie-expertise. Eenvoudig te gebruiken, veelzijdig voor zowel nieuwbouw als renovatie, en een duurzame keuze dankzij hun vormvastheid en blijvend thermisch rendement.

Waarvoor gebruik je Kingspan Therma?

Kingspan Therma PIR isolatieplaten bieden veelzijdige oplossingen voor dakisolatie, gevelisolatie en vloerisolatie, geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ze zijn gemakkelijk te verwerken en te installeren, terwijl ze vormvast blijven en een blijvend thermisch rendement garanderen.

Soorten Kingspan Therma isolatieplaten

Bij PontMeyer hebben we vier soorten PIR isolatie platen van Kingspan Therma in ons assortiment:

Spouwplaat

De Kingspan Therma spouwplaat, perfect voor het isoleren van spouwmuren in woning- en utiliteitsbouw. Deze plaat, vervaardigd uit hardschuim met een vezelvrije kern en dubbelzijdig voorzien van een alu meerlagen complex, is beschikbaar in diverse afmetingen.

Dakplaat

De Kingspan Therma dakplaten hebben uitstekende isolatie prestaties, en zijn geschikt voor platte, licht hellende en afschot daken. Deze plaat is gemaakt van PIR hardschuim isolatie met een vezelvrije kern en heeft aan één zijde een gebitumineerd glasvlies en aan de andere zijde een mineraal glasvlies. De plaat is geschikt voor diverse dakbedekkingssystemen, waaronder verkleefde, mechanisch bevestigde en losliggend geballaste systemen. Ook deze variant platen is er in verschillende afmetingen.

Vloerplaat

Ook de Kingspan Therma vloerplaat is van PIR hardschuim gemaakt met een vezelvrije kern en dubbelzijdig alu meerlagen complex. Deze isolatieplaat is speciaal ontworpen voor het efficiënt en thermisch isoleren van vloeren.

Frameplaat

De Kingspan Therma frameplaat met hoogwaardige isolatie voor de toepassing op houten gevelelementen. Deze PIR hardschuim isolatieplaat met vezelvrije kern en dubbelzijdig alu meerlagen complex is ideaal voor thermische isolatie van houten gevelelementen. Deze plaat is te bestellen vanaf 1000m2.

Kingspan Therma kopen bij PontMeyer?

Ben je overtuigd en wil je Kingspan Therma kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben het meeste Kingspan Therma platen op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.