text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Toon meer Toon minder
Toepassing
Toon meer Toon minder
Dikte (mm)
Toon meer Toon minder
Brandklasse
Toon meer Toon minder
Merk
Toon meer Toon minder
Productgroep
search.nav.facetShowMore_Productgroep search.nav.facetShowLess_Productgroep
Filter 127 resultaten

Vloerisolatie

127 producten gevonden

Vloerisolatie

Bent u van plan een vloer of kruipruimte te isoleren? In vloerisolatie zit een groot bespaarpotentieel. Het isoleren van uw vloer zorgt voor kostenbesparing op uw energierekening en voor extra wooncomfort. Binnen PontMeyer vindt u verschillende producten die helpen bij de isolatie van uw vloer. Denk hierbij aan EPS isolatie, XPS isolatie, glaswol en steenwol.

Soorten vloerisolatie

Er zijn twee soorten materialen om uw vloer mee te isoleren: isolatiewol en kunststof isolatie.

Isolatiewol

Een optie voor vloerisolatie is het isoleren van de vloer met isolatiewol. Isolatiewol komt voor in twee vormen: glaswol en steenwol. Beiden hebben een goede isolerende werking, zijn waterafstotend en brandvertragend. Daarbij zijn ze allebei rot- en schimmelvrij en hebben een goede geluidsdempende werking.

Kunststof isolatie

Ook kunststof isolatieplaten worden gebruikt om een vloer mee te isoleren. Een andere term die hiervoor gebruikt wordt, is hardschuim. In ons assortiment vindt u drie soorten kunststof isolatie: EPS isolatie (piepschuim), XPS isolatie en PIR isolatie. Het belangrijkste verschil is dat kunststof isolatie bestaat uit een cellenstructuur in plaats van de vezelstructuur die bij isolatiewol van toepassing is. Van deze drie vormen van kunstof isolatie is EPS isolatie de goedkoopste optie om je vloer met kunststof isolatie te isoleren. XPS isolatie heeft een betere isolatiewaarde dan EPS en is waterbestendig. Tot slot heeft PIR isolatie (polyisocyanuraat) een hoge brandveiligheid, vormvastheid en drukvastheid.

Vloerisolatie kopen bij PontMeyer

Heeft u vragen over onze vloerisolatie, of heeft u behoefte aan advies? Breng dan een bezoek aan een van onze vestigingen of neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wanneer we de artikelen op voorraad hebben, kunnen we deze binnen 1 tot 2 werkdagen leveren op het door u gewenste adres. Dit kan zijn uw bedrijf, privéadres of uiteraard uw bouwlocatie.