text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Productgroep
Brandklasse
Filter 44 resultaten

Kingspan

Kingspan levert eersteklas isolatiemateriaal. Het merk heeft jarenlange ervaring op het gebied van isolatie. Je verwerkt de isolatie eenvoudig in jouw woning. Het materiaal heeft een hoge isolatiewaarde, een hoog rendement per m2 en is zowel duurzaam als milieuvriendelijk.

44 producten gevonden

Kingspan toepassingen voor ieder deel van een gebouw of woning

Kingspan biedt een breed assortiment aan hoogwaardig en innovatief isolatiemateriaal voor iedere toepassing. Het merk focust zich voornamelijk op vloerisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Voor ieder deel van een gebouw of woning is er een geschikte oplossing. Iedere toepassing heeft zijn eigen eigenschappen en daarom ook een specifieke oplossing. One product, one application.

Vloeren isoleren met Kingspan

Kingspan levert isolatieplaten die uiterst geschikt zijn voor verschillende vloertypes en toepassingen. Het materiaal is dun, maar behaalt zeer hoge isolatieprestaties. Daarnaast heeft het een grote drukvastheid en is het geschikt voor vloerverwarmingssystemen. De Kooltherm K3 vloerplaat, het OPTIM-R vloersysteem en de Therma TF70 vloerplaat zijn onder andere geschikte producten voor het isoleren van vloeren.

Gevels isoleren met Kingspan

Gevels en muren isoleer je met Kingspan op veel verschillende manieren. Bij nieuwbouwprojecten is er sprake van binnenmuurisolatie, buitengevelisolatie of spouwmuurisolatie. Bij renovatieprojecten is het ook mogelijk om isolatie achteraf op een bestaande muur aan te brengen, zowel vanaf de binnenkant als vanaf de buitenkant. Het gevelisolatiemateriaal is eenvoudig aan te brengen, energiebesparend en comfortverhogend. Geschikte producten voor het isoleren van een gevel zijn onder ander de Kooltherm K8 spouwplaat, Therma TW55 Frameplaat en Kooltherm K5 buitengevelplaat.

Daken isoleren met Kingspan

Kingspan biedt een breed scala aan daktoepassingen, zoals hellend- en plat dakisolatie en plafondisolatie. Het dakisolatiemateriaal voorkomt vochtproblemen, bespaart op de energierekening en is in veel gevallen brandveilig. Veelgebruikte producten voor dakisolatie zijn de Therma TR26 platdak plaat en Therma TP10 Renova Dakplaat.

Populair Kingspan isolatiemateriaal

Naast de bovengenoemde producten heeft Kingspan ook verschillende productlijnen. Het Kingspan isolatie assortiment van PontMeyer bestaat onder andere uit:

  • Kingspan Kooltherm
  • Kingspan Therma
  • Kingspan Unidek

Kingspan Kooltherm

Kingspan Kooltherm is een hardschuim isolatieplaat, waarmee hoge thermische prestaties behaald kunnen worden. Deze platen hebben een lange levensduur en stimuleren smallere constructies. Verder zijn de Kingspan isolatieplaten licht in gewicht en eenvoudig te verwerken als dakplaat.

Kingspan Therma

Kingspan Therma is een PIR hardschuim isolatieplaat. Beide zijden zijn omhuld met een aluminium toplaag. Deze Kingspan dakplaten zijn uiterst geschikt voor daken, zoals plat dak- en licht hellend dakisolatie. De platen hebben een lambdawaarde vanaf 0,022 W/(m·K), een blijvend thermisch rendement en zijn vormvast.

Kingspan Unidek

Kingspan Unidek is sterk isolerend, brandvertragend, vochtbestendig, drukvast en gemaakt van volledig recyclebaar EPS. Deze dakplaten zijn geschikt voor nieuwbouwwoningen en voldoen aan de wetgeving.

Kingspan isolatie met DUBOkeur keurmerk

Een deel van het Kingspan isolatie assortiment beschikt over het DUBOkeur keurmerk. Een product met DUBOkeur behoort tot de milieuvriendelijkste producten in zijn soort. DUBOkeur kijkt over de gehele keten naar welke producten minder milieubelasting teweegbrengen dan andere, soortgelijke producten. De beoordeling gebeurt op basis van een levenscyclusanalyse.

Kingspan isolatie kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je Kingspan isolatie kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan Kingspan isolatie en andere materialen. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan en log in. Daarna kun je jouw persoonlijke Kingspan isolatieprijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel jouw bestelling. Wij hebben de meeste isolatie Kingspan producten op voorraad.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.