text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Productgroep
Toepassing
Toon meer Toon minder
Dikte (mm)
Toon meer Toon minder
Rd-waarde
Toon meer Toon minder
Brandklasse
Filter 205 resultaten

Kingspan isolatie

205 producten gevonden

Kingspan isolatie

Kingspan levert eersteklas isolatiemateriaal, zoals Kingspan dakplaten, Kingspan panelen en Kingspan isolatieplaten. Het merk heeft jarenlange ervaring op het gebied van isolatie. Kingspan isolatie verwerkt u eenvoudig zelf in uw woning. Het materiaal heeft een hoge isolatiewaarde, een hoog rendement per m2 en is zowel duurzaam als milieuvriendelijk. In het Kingspan isolatie assortiment vindt u spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie.

Het kingspan isolatie assortiment van PontMeyer bestaat uit:

  • Kingspan Kooltherm
  • Kingspan Therma
  • Kingspan Unidek

Kingspan Kooltherm

Kingspan Kooltherm is een hardschuim isolatieplaat, waarmee hoge thermische prestaties behaald kunnen worden. Deze platen hebben een lange levensduur en stimuleren smallere constructies. Verder zijn de Kingspan isolatieplaten licht in gewicht en eenvoudig te verwerken als dakplaat.

Kingspan Therma

Kingspan Therma is een PIR hardschuim isolatieplaat. Beide zijden zijn omhuld met een aluminium toplaag. Deze Kingspan dakplaten zijn uiterst geschikt voor daken, zoals plat dak en licht hellend dak isolatie. De platen hebben een lambdawaarde vanaf 0,022 W/(m·K), een blijvend thermisch rendement en is vormvast.

Kingspan Unidek

Kingspan Unidek is sterk isolerend, brandvertragend, vochtbestendig, drukvast en gemaakt van volledig recyclebaar EPS. Deze dakplaten zijn geschikt voor nieuwbouwwoningen en voldoen aan de wetgeving.

Kingspan isolatie met DUBOkeur keurmerk

Een deel van het Kingspan isolatie assortiment beschikt over het DUBOkeur keurmerk. DUBOkeur toont aan dat een product met dit keurmerk tot de milieuvriendelijkste producten in zijn soort behoort. DUBOkeur kijkt over de gehele keten naar welke product minder milieubelasting teweegbrengt dan andere, soortgelijke producten. De beoordeling gebeurt op basis van een levenscyclusanalyse.

Kingspan isolatie kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u Kingspan isolatie kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan Kingspan isolatie en andere materialen om uw woning mee te isoleren. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke Kingspan isolatie prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste isolatie Kingspan producten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.