text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Eternit golfplaten

39 producten gevonden

Eternit golfplaten

Eternit golfplaten zijn vezelcementplaten, beschikbaar in diverse kleuren. Deze platen zijn geprofileerd met sinusvormige golven en bestaan uit portlandcement, kunststofvezels en minerale toeslagstoffen. Doordat de platen gecoat zijn met acrylaten, zorgen ze voor een effectieve waterafvoer. Daarnaast zijn Eternit golfplaten:

  • Geluidsisolerend
  • Ademend, waardoor condens geminimaliseerd wordt
  • Bestand tegen verschillende weersinvloeden
  • 100% asbestvrij
  • Duurzaam

Op zoek naar een andere oplossing? Bekijk dan ons aanbod EPDM, Bitumen en platte dakplaten.

Toepassing en soorten Eternit golfplaten

Eternit golfplaten zijn breed toepasbaar. Zo zijn de platen geschikt als dakbedekking voor schuren en bergingen, maar worden ze ook gebruikt in de stallen- en utiliteitsbouw. Er zijn verschillende soorten Eternit golfplaten, waaronder nokstukken, topgevelstukken en andere hulpstukken.

Eternit golfplaten kopen

Benieuwd naar de prijs van Eternit golfplaten? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste Eternit Ecolor golfplaten te bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.