text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Golfplaten

61 producten gevonden

Een golfplaat is een vorm van dakbedekking die zijn naam te danken heeft aan de golvende structuur. Golfplaten worden gemaakt van verschillende materialen, zoals vezelcement en PVC. Vezelcement is een combinatie van cement, zand, cellulose, vezels en water. Het is geluidsisolerend, weerbestendig en biedt ook chemische en biologische weerstand. PVC-golfplaten zijn enkelwandig en goedkoop. Ook zijn deze platen bestand tegen ammoniak en daardoor geschikt voor de agrarische sector of in maneges.

Transparante golfplaten

Koop je liever een golfplaat die licht doorlaat, oftewel transparant is? Deze golfplaten zijn goedkoper dan Eternit golfplaten en UV-bestendig. Ze worden vaak gebruikt voor terrasoverkappingen, speelplaatsen en fietsenstallingen. Deze golfplaten verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Golfplaten kopen bij PontMeyer

Wil je golfplaten kopen? Log in of maak in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Hierna kun je je persoonlijke prijzen inzien en direct jouw bestelling plaatsen. Wil je altijd op de hoogte zijn van onze acties en kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Kom je liever langs in een van onze vestigingen? Uiteraard ben je ook daar altijd welkom. Veel van onze vestigingen hebben een handige drive-in, waar je de golfplaten gemakkelijk kunt inladen in je bus. Heb je vragen over onze golfplaten of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.