text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Afmeting (mm)
Productgroep
Filter 61 resultaten

Golfplaten

61 producten gevonden

Bent u op zoek naar de juiste materialen voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig dak? Bij PontMeyer koopt u golfplaten en nokstukken voor elke klus. Bij ons vindt u altijd wel een golfplaat die perfect op uw dak past. Bekijk ook eens ons assortiment aan EPDM dakbedekking, Bitumen dakbedekking, dak toebehoren, plat dakplaten en dakdoorvoer. Ons volledige assortiment aan dakbedekking zien? Bekijk dan ons volledige aanbod aan dakbedekking.

Golfplaten dak

Wilt u golfplaten kopen voor uw dak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij PontMeyer vindt u een ruim assortiment aan vezelcement golfplaten in verschillende afmetingen. Onze vezelcement golfplaten van het merk Eternit zijn donkergrijs en zijn gemakkelijk te verwerken. Koopt u liever een cementvezel golfplaat die licht doorlaat, oftewel transparant is? Bekijk dan ons aanbod aan transparante golfplaten van PVC. Deze golfplaten zijn goedkoper dan Eternit, uv-bestendig en worden vaak gebruikt voor onder andere terrasoverkappingen, speelplaatsen en fietsenstallingen. Net als de Eternit vezelcement golfplaten, zijn ook deze transparante golfplaten verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Golfplaten kopen

Wilt u onze golfplaten van vezelcement of transparante golfplaten van PVC kopen? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Hierna kunt u onze prijzen inzien en uw bestelling plaatsen. Komt u liever langs in een van onze vestigingen? Uiteraard bent u ook daar altijd welkom. Veel van onze vestigingen hebben een handige drive-in, waar u uw golfplaten gemakkelijk kunt inladen in uw bus. Heeft u vragen over ons assortiment aan golfplaten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Eternit golfplaten

Eternit golfplaten zijn vezelcementplaten. Deze platen zijn geprofileerd met sinusvormige golven. Bij PontMeyer vindt u Eternit golfplaten op de website in de kleur donkergrijs en in diverse afmetingen. Een Eternit golfplaat is samengesteld uit portlandcement, kunststof vezels en minerale toeslagstoffen. De bovenlaag van de golfplaat is voorzien van een coating van acrylaten. Dit is een beschermlaag, zodat het water van de golfplaat er vanaf glijdt. Ook de kopse kanten zijn voorzien van een laag coating.

Toepassing Eternit golfplaten

Eternit golfplaten zijn geschikt als dakbekleding en gevelbekleding voor de agrarische, industriële, utiliteits- en woningbouw. Bij PontMeyer zijn drie afmetingen direct leverbaar, namelijk 1530x1100mm, 2440x1100mm en 3050x1100mm. De kleur van de golfplaten is donkergrijs. Het is snel te verwerken met al het gereedschap dat geschikt is voor het bewerken van steenachtige materialen. De golfbreedte is 177mm. De golfhoogte is 51mm. De dikte van de plaat is 6,5mm.

Montage Eternit golfplaten

Voor de montage van Eternit golfplaten kunnen houtdraadbout met kombikap en houtdraadbout met sluitschelp gebruikt worden. Een houtdraadbout met kombikap heeft de maat 7x110mm en is verzinkt. Dit wordt door de plaat heen geboord en zo gemonteerd op het hout. Een houtdraadsluitschelp is een kombikap. Het is zwart van kleur en heeft een maat van 7mm.

Nokstukken golfplaat Eternit

Voor de afwerking van Eternit Ecolor daken kan gekozen worden uit verschillende hulpstukken. Zo kan voor de afsluiting van de nok gebruik gemaakt worden van K-nokstuk. PontMeyer verkoopt een k-nokstuk voor boven en onder het scharnier. Voor het afsluiten van een nok, heeft u beide nodig.