text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Bitumen dakbedekking

Bij PontMeyer vind je duurzame bitumen APP dakbedekking van Bosscover die geschikt is voor alle dakconstructies. Deze soort dakbedekking is een combinatie van bitumen en elastische kunststof. Hierdoor is het flexibel en goed bestand tegen zon- en UV-straling. Bovendien is het materiaal waterdicht, waardoor het zeer geschikt is voor platte daken. Bitumen dakbedekking is eenvoudig te verwerken en toepasbaar in dakkapellen, overkappingen, schuren en andere aanbouw.

Op zoek naar andere dakbedekking? Bekijk ook ons aanbod aan golfplaten en EPDM dakbedekking.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Bitumen dakbedekking breng je aan met een onderlaag en een toplaag. De toplaag is beschikbaar inclusief of exclusief lei (fijn gemalen leisteen). Een toplaag inclusief lei zorgt voor een nog betere bescherming tegen UV-straling. De bitumen dakbedekking is te bevestigen met een brander of direct te bevestigen aan het dak in het geval van zelfklevende bitumen dakbedekking. De dakranden werk je af met deklijsten, die in veel gevallen eenvoudig vast te klikken zijn.

Bitumen dakbedekking kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de bitumen dakbedekking? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en bitumen dakbedekking bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.