text.skipToContent text.skipToNavigation
7 producten gevonden

Bitumen

Bitumen dakbedekking is geschikt voor alle dakconstructies. Van een dakkapel tot een veranda. Van een aanbouw tot een schuur. Bitumen wordt veelal benoemd als teer, maar dit is onterecht. Bitumen wordt gewonnen uit ruwe olie, terwijl teer herkomstig is uit hout of steenkool. Bitumen kopen? PontMeyer biedt bitumen voor een mooie prijs.

Toepassing bitumen

PontMeyer levert duurzame bitumen van Bosscover, een APP dakbedekking. APP dakbedekking is bitumen met elastische kunststof. Het materiaal is bij bepaalde temperaturen flexibel en goed bestand tegen zon- en UV straling. Bovendien is het waterdicht, waardoor het zeer geschikt is voor platte daken. Daarnaast is het eenvoudig te verwerken, waardoor het toepasbaar is voor complexe daken.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Bitumen dakbedekking brengt u aan middels een onderlaag en een toplaag. U kunt kiezen uit een toplaag inclusief of exclusief lei (fijn gemalen leisteen). Een toplaag inclusief lei zorgt voor een nog betere bescherming tegen UV straling. U werkt de dakranden af met de rheinzink kliq-deklijst. U hoeft deze dakrandafwerking niet te solderen, maar u klikt het eenvoudig vast.

Bitumen koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.