text.skipToContent text.skipToNavigation

Bitumen dakbedekking

6 producten gevonden
Product
Dakrol
Maatvoering
1000x6000mm
Bosscover is 470k14 is een APP-dakbedekking. De inlage van Bosscover is 470k14 wordt gedrenkt en gecoat met APP-bitumen. Het resultaat is een zeer homogene dakbedekking die eenvoudig, snel en op vrijwel elk type dakconstructie te verwerken is en een zeer lange levensduur heeft.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Dakrol
Kleuromschrijving
Zwart
Bosscover is 470k24 zwart mineraal is een APP-dakbedekking. De inlage van Bosscover 470k24 wordt gedrenkt en gecoat met APP-bitumenn. Het resultaat is een zeer homogene dakbedekking die eenvoudig, snel en op vrijwel elk type dakconstructie te verwerken is en een zeer lange levensduur heeft.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Onderlaag
Maatvoering
1000x15000mm
Bosscover 460P60 uiterlijk bovenzijde PE-folie. De inlage zijn van polyester/glasvlies + versterkingsdraden. En de onderzijde is een schone inlage. De keuze voor een onderlaag is sterk afhankelijk van de dakondergrond en het gekozen bevestigingssysteem. U hebt de keuze uit onderlagen op basis van geblazen of APP/SBS-gemodificeerd bitumen, met glas- of polyester drager.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Voorsmeerlaag
Maatvoering
spuitbus 600ml
Sneldrogende beschermings- en hechtlaag op steenachtige en metalen ondergronden en bitumineuze bedekkingen bij kleeflagen van warme bitumen, bitolex, roofcoating en roofbonding.

€ xx,xx

€ xx,xx

Product
Dakshingles
Toepassingsgebied
Buiten
Met bitumen dakshingles is het mogelijk om een dak met een lichte helling te bedekken. De dakshingles worden middels van asfalt nagels bevestigd.

€ xx,xx

€ xx,xx

Maatvoering
0,65x250x250mm
Product
Deklijst
Het RHEINZINK Kliq-deklijstsysteem is een zinken dakrandafwerking die te monteren is zonder te solderen. Hiermee is de deklijst snel en eenvoudig aan te brengen.

€ xx,xx

€ xx,xx

Bitumen dakbedekking is geschikt voor alle dakconstructies. Van een dakkapel tot een veranda. Van een aanbouw tot een schuur. Bitumen wordt veelal benoemd als teer, maar dit is onterecht. Bitumen wordt gewonnen uit ruwe olie, terwijl teer herkomstig is uit hout of steenkool. Bitumen dakbedekking kopen? PontMeyer biedt Bitumen voor een mooie prijs.

Toepassing Bitumen dakbedekking

PontMeyer levert duurzame bitumen van Bosscover, een APP dakbedekking. APP dakbedekking is bitumen met elastische kunststof. Het materiaal is bij bepaalde temperaturen flexibel en goed bestand tegen zon- en UV straling. Bovendien is het waterdicht, waardoor het zeer geschikt is voor platte daken. Daarnaast is het eenvoudig te verwerken, waardoor het toepasbaar is voor complexe daken.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Bitumen dakbedekking brengt u aan middels een onderlaag en een toplaag. U kunt kiezen uit een toplaag inclusief of exclusief lei (fijn gemalen leisteen). Een toplaag inclusief lei zorgt voor een nog betere bescherming tegen UV straling. U werkt de dakranden af met de rheinzink kliq-deklijst. U hoeft deze dakrandafwerking niet te solderen, maar u klikt het eenvoudig vast.

Bitumen dakbedekking kopen bij PontMeyer

Bitumen koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer. Waar voor u de dichtstbijzijnde pagina is vindt u op onze vestigingen pagina. Mocht u aanvullende vragen hebben dan kunt u altijd even contact opnemen met één van onze klantenservice.