text.skipToContent text.skipToNavigation

EPDM

  • 1(current)
27 producten gevonden
  • 1(current)

Is uw platte dak aan vervanging toe en bent u van plan uw platte dak te bedekken. EPDM is een éénlaags synthetisch rubber dakbedekking en makkelijk verwerkbaar. EPDM dakbedekking is ideaal voor kleine residentiële platte daken. Platte daken zijn over het algemeen erg lekkage gevoelig, Doordat EPDM waterdichter is dan vele andere dak materialen maakt dat EPDM de beste toepassing voor het bedekken van uw platte dak. Eén van de redenen waarom u kiest voor EPDM dakbedekking is dat deze op maat wordt gemaakt. Hierdoor past de dakbedekking precies op uw dak en verkleint u hierdoor de kans op lekkage. Nog een voordeel is dat u EPDM dakbedekking aanbrengt zonder gebruik van brander. EPDM dakbedekking is onderhoudsvrij, hele jaar beloopbaar en volledig recyclebaar. EPDM dakbedekking is slijtvaster dan andere dakbedekkingproducten en gaat langer dan 50 jaar mee. Kortom wanneer u uw dak gaat bedekken met EPDM dakbedekking dan kunt u jarenlang genieten van een ijzersterk dak.

De voordelen van EPDM dakbedekking op een rij:
- Milieuvriendelijk
- Lange levensduur
- Zeer flexibel
- Blijft elastisch
- Onderhoudsvrij
- Licht eigen gewicht

Rubbercover EPDM dakbedekking is UV- en ozonbestendig en zal niet uitdrogen of barsten. Het afwerken van details of eventuele naden op grotere daken doet u met handige zelfklevende vormfolies of tapes die meteen 100% waterdicht zijn. Rubbercover EPDM dakbedekking kan verwerkt worden op verschillende manieren:

- Volledige (koude) verkleving met Rubbercover Contactlijm of Greenbond
- Mechanische bevestiging
- Partiële verkleving
- Geballast systeem

Er is dus totaal geen brandgevaar op het dak. Alle benodigdheden voor het aanleggen van de EPDM dakbedekking zijn hier bij PontMeyer verkrijgbaar. U bent bij PontMeyer aan het juiste adres. Laat u uw bestellingen thuis of op locatie bezorgen of kiest u ervoor uw bestelling af te halen op één van de 48 vestigingen. Hulp nodig bij uw keuze? De medewerkers van PontMeyer staan u graag te woord.