text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

EPDM dakbedekking

28 producten gevonden

EPDM is eenlaagse synthetische rubberen dakbedekking. Deze is slijtvast, onderhoudsvrij en volledig recyclebaar. EPDM is meer waterdicht dan andere dakmaterialen, gaat meer dan vijftig jaar mee en is zeer elastisch. Ook komt er bij de verwerking geen brander aan te pas. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bitumen, aangezien verzekeraars de schade van branders in veel gevallen niet dekken.

EPDM folie toepassen

EPDM is geschikt voor platte en licht hellende daken. Hij wordt gebruikt voor het waterdicht maken van een bestaand of nieuw dak. De dakbedekking is rekbaar en daardoor eenvoudig te vormen. Dankzij het lichte gewicht is het verwerken van EPDM folie eenvoudig. Daarnaast is het snel, omdat voor de bevestiging alleen lijm nodig is. Onze rubberen dakbedekking kan toegepast worden onder groendak of zonnecollectoren. Het beschermt jouw dak tegen alle weersomstandigheden. EPDM is daarom ook UV bestendig.

Bekijk ook ons assortiment mastiekhoeken, voor het schuin laten aflopen van je dakrand. Dit voorkomt lekkage en maakt het aanbrengen van EPDM een stuk eenvoudiger.

EPDM kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je EPDM kopen bij PontMeyer? Log in of maak eenvoudig en snel een account aan in twee simpele stappen. Daarna kun je direct jouw persoonlijke prijzen inzien. Bekijk dan ons assortiment EPDM bekleding, met verschillende soorten folie. Deze wordt geleverd per strekkende meter. Op basis van de gewenste afmetingen bereken je het aantal strekkende meters aan materiaal. Dit aantal voeg je toe aan je winkelmandje en wij zorgen ervoor dat de juiste afmetingen geleverd worden. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en kortingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.