text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Betonpalen

9 producten gevonden

Betonpalen

Betonpalen worden voor verschillende situaties gebruikt. Elke paal heeft een specifiek doel. Zo kunt u betonpalen gebruiken voor een schutting, een schuur of een terrasoverkapping. Betonpalen zorgen voor stevigheid, zijn duurzaam en gaan een leven lang mee. 

Betonpalen voor een schutting

Betonpalen zorgen voor stevigheid van de schutting. De palen, die op de onderplaat bevestigd zijn, beschermen de schuttingplanken tegen optrekkend vocht. U maakt met een grondboor gaten in de grond voor de palen. Vervolgens plaatst u de palen in de gaten en daartussen zet u betonbanden of onderplaten. Tot slot stort u snelbeton in de gaten. Hierdoor blijven de palen stevig staan.

Betonpoer

Betonpoer gebruikt u om het wegzakken van uw overkapping te voorkomen. Bij PontMeyer vindt u betonpoer met de afmeting 150x150x500 mm in de kleur antraciet. De poer is voorzien van een gat voor het schroefdraad van de paalhouder. Heeft u te maken met een losse ondergrond of wilt u een overkapping bouwen? Gebruik dan wegzakpreventie voor onder de poer of een stoeptegel van 300x300 mm. Zorg ervoor dat de betonpoer ongeveer 100 mm boven de grond uitsteekt. Op deze manier beschermt u de houten palen tegen vocht. Ook vindt u een stelplaat betonpoer m16 in het assortiment. Dit is een paaldrager en hoogtesteller. De stelplaat zit tussen het betonpoer en de betonpaal.

Betonpalen kopen bij PontMeyer

U kunt de betonpalen en betonpoer online bestellen of bij één van onze vestigingen afhalen. Wanneer u online voor 13:00 uur besteld, leveren we de volgende dag (indien de voorraad dit toelaat). Mocht u aanvullende vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.