text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Schuttingpalen 

18 producten gevonden

Schuttingpalen

Schuttingpalen vormen de basis van een stevige schutting. Ze zorgen ervoor dat de tuinschermen of schuttingplanken met elkaar zijn verbonden en houden daarmee de schutting op zijn plek. Houd er bij de aanschaf van de schuttingpalen rekening mee dat de palen voor een derde de grond ingaan. Een schutting van 180 cm hoog heeft daarom een paal met een lengte van ongeveer 270 cm nodig. Daarnaast worden de palen ook toegepast als vlonderpalen en pergolapalen.

Wilt u een hout beton schutting maken? Lees dan ons klusartikel over hoe een hout beton schutting plaatsen.

Betonnen schuttingpalen

Betonnen schuttingpalen, oftewel betonpalen, zijn schuttingpalen gemaakt van beton. De betonnen schuttingpalen van PontMeyer hebben ieder een diamantkop. Voor een complete hout betonlook wordt vaak ook de betonplaat gebruikt. Deze zorgt ervoor dat het hout niet in aanraking komt met de grond, waardoor houtrot aan de onderkant van de schutting wordt voorkomen.

Schuttingpalen kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u schuttingpalen kopen bij PontMeyer? Kijk dan rond in ons ruime assortiment aan schuttingpalen. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste schuttingpalen voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.