text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Betonpalen

Betonpalen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kun je betonpalen gebruiken voor een schutting, een schuur of een terrasoverkapping. Betonpalen zorgen voor stevigheid, zijn duurzaam en gaan een leven lang mee.

9 producten gevonden

Betonpalen voor een schutting

Betonpalen zorgen voor stevigheid van de schutting. De palen, die op een onderplaat bevestigd zijn, beschermen de schuttingplanken tegen optrekkend vocht. Om de palen te bevestigen boor je gaten in de grond. Vervolgens plaats je de palen in de gaten en zet je betonbanden of onderplaten tussen de palen in. Tot slot stort je snelbeton in de gaten. Hierdoor blijven de palen stevig staan.

Betonpoeren

Betonpoeren gebruik je als ondersteunende fundering. Hiermee voorkom je dat je overkapping of pergola wegzakt. Bij PontMeyer vind je betonpoeren met de afmeting 150x150x500 mm in de kleur antraciet. De poeren zijn voorzien van een gat hierin wordt het schroefdraad van de paalhouder bevestigd. Heb je te maken met een losse ondergrond of wil je een overkapping bouwen? Gebruik dan wegzakpreventie voor onder de poerien of een stoeptegel van 300x300 mm. Zorg ervoor dat de betonpoeren ongeveer 100 mm boven de grond uitsteken. Op deze manier bescherm je de houten palen tegen vocht. Ook vind je stelplaat betonpoeren met draaiend m16 in het assortiment. Dit is een paaldrager en hoogtesteller. De stelplaat zit tussen de betonpoeren en de betonpaal.

Betonpalen kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van onze betonpalen? Log dan in of maak in twee stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen inzien en de palen bestellen. Wij beschikken over een ruim assortiment met grote voorraden. Koop je jouw betonpalen graag in de aanbieding? Houd dan onze acties in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.